Στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού η Ειρήνη Μουρτζούκου, δίπλα στις φόνισσες παιδιών Ημερομηνία:
13/7/2025, 20:36 - Εμφανίσεις: 17
Σε καθεστώς 24ωρης παρακολούθησης θα τεθεί η Ειρήνη Μουρτζούκου από τους σωφρονιστικού υπαλλήλους που θα την υποδεχθούν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, έπειτα από την απόφαση της προφυλάκισής της από τις δικαστικές αρχές της Πάτρας.
Η 25χρονη που έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τη δολοφονία 4 παιδιών, θα περάσει τις πρωινές ώρες της Δευτέρας την πύλη των Γυναικείων Φυλακών στον Κορυδαλλό.
Εκεί, όπως έχει ληφθεί απόφαση θα μεταβεί στη VIP πτέρυγα, ώστε να μην έχει πολλές επαφές με άλλες κρατούμενες και να μην κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η πτέρυγα με τις φόνισσες παιδιών Το γεγονός ότι η Μουρτζούκου μπαίνει στη φυλακή για δολοφονίες παιδιών οδήγησε τις σωφρονιστικές αρχές στη λήψη μέτρων, καθώς είναι δεδομένο ότι η 25χρονη θα αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τις άλλες κρατούμενες.
Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μείνει σε πτέρυγα με γυναίκες που κατηγορούνται για τα ίδια με κείνη αδικήματα.
Έτσι, στην ΣΤ’ Πτέρυγα των φυλακών θα έχει δίπλα της δύο γυναίκες που σόκαραν το πανελλήνιο με όσα έκαναν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ειδικότερα, στο 1ο κελί της συγκεκριμένης πτέρυγας είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει καταδικαστεί για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.
Στο 2ο φιλοξενείται η 26χρονη από την Κρήτη που έχει προφυλακιστεί, μαζί με τον 46χρονο σύντροφό της, για τη δολοφονία του 3χρονου Άγγελου.
Αντίδραση από Πισπιρίγκου Όταν έγινε γνωστό στις γυναικείες φυλακές ότι θα μεταφερθεί στη συγκεκριμένη πτέρυγα η Ειρήνη Μουρτζούκου, υπήρξαν αντιδράσεις.
Μια εξ αυτών που αντέδρασαν, όπως δήλωσε το MEGA, ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που επανέλαβε ότι δεν πρέπει να είναι στη συγκεκριμένη πτέρυγα καθώς δεν είχε βλάψει τις τρεις κόρες της.
«Τι μου τις φέρνετε αυτές εδώ; τι δουλειά έχω εγώ με αυτές; εγώ δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά μου» φαίνεται να δήλωσε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους....