Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
34.5 °C 23%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αυτοκτόνησε τελικά ο υπουργός του Πούτιν;
Ημερομηνία: Σήμερα 9/7/2025, 06:24 - Εμφανίσεις: 13



Αραγε έδωσε τέλος στη ζωή του από υπερβολική ευθιξία; Ή επειδή φοβόταν ότι σύντομα θα κατέληγε στη φυλακή; Ή μήπως δεν αυτοκτόνησε, απλά «βολεύει» να παρουσιάζεται ο θάνατός του ως τέτοιος; Η αλήθεια είναι πως ο θάνατος του Ρομάν Σταροβόιτ, μόλις λίγες ώρες μετά (ή μήπως μιάμιση μέρα πιο νωρίς;) την αποπομπή του από το πόστο του υπουργού Μεταφορών της Ρωσίας, ήρθε να προστεθεί σε έναν κατάλογο μυστηριωδών θανάτων ρώσων αξιωματούχων και ολιγαρχών, ο οποίος γίνεται όλο και μακρύτερος από τότε που ο Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε διαταγή να ξεκινήσει η ολομέτωπη εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σταροβόιτ εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε έναν χώρο στάθμευσης κοντά στο σπίτι του, στη συνοικία Οντίντσοβο της Μόσχας.

Το όπλο που φέρεται ότι χρησιμοποίησε του είχε δοθεί ως επιβράβευση το 2023 από το υπουργείο Εσωτερικών – η σχετική φωτογραφία κυκλοφόρησε με αστραπιαία ταχύτητα στα κρατικά ρωσικά μέσα.

Το επίσημο αφήγημα, σε κάθε περίπτωση, θέλει τον Σταροβόιτ να αυτοκτονεί χθες, μόλις λίγες ώρες από τότε που ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα με το οποίο τον απομάκρυνε από τη θέση του υπουργού Μεταφορών, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο, και τον αντικατέστησε πάραυτα με τον Αντρέι Νικίτιν, πρώην κυβερνήτη της περιφέρειας Νόβγκοροντ.

Με βάση ένα κανάλι στο Telegram ονόματι Mash, ο Σταροβόιτ βρισκόταν στο υπουργείο χθες το πρωί, προήδρευσε μάλιστα μιας σύσκεψης.

Αλλη πηγή ωστόσο δήλωσε στο Forbes Russia πως πέθανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Περίεργο; Στη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν, όχι και τόσο.

Η αποπομπή του Σταροβόιτ ήρθε σε μια περίοδο αναταραχής για τις ρωσικές μετακινήσεις, με τον τομέα της αεροπορίας να αντιμετωπίζει ελλείψεις σε ανταλλακτικά και τους ρωσικούς σιδηρόδρομους, τον μεγαλύτερο εργοδότη της χώρας, να παλεύουν με τις επιπτώσεις των υψηλών επιτοκίων.

Ουκρανικά και όχι μόνο μέσα έσπευσαν να συνδέσουν την απομάκρυνσή του με το χάος που επικράτησε το Σαββατοκύριακο σε πολλά αεροδρόμια της Ρωσίας, ανάμεσά τους το Σερεμέτιεβο της Μόσχας και το ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
34.5 °C 23%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies