Θεσσαλονίκη: Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του δυστυχήματος - «Ο οδηγός είχε τον 13χρονο γιο μπροστά» Ημερομηνία:
29/6/2025, 11:40 - Εμφανίσεις: 17
Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο τετραμελούς οικογένειας συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Να υπενθυμιστεί ότι το δυστύχημα κατεγράφη στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο ύψος της Χαλκηδόνας και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πατέρας και γιος.
Το δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης η σύζυγος του 44χρονου και ακόμα ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας.
Η 43χρονη γυναίκα και ο 9χρονος γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα συνελήφθη.
«Είναι αδιευκρίνιστες ακόμα οι συνθήκες, τις ερευνά η Τροχαία.
Η ουσία είναι ότι είχε τον 13χρονο γιο μπροστά ο οδηγός και τον 9χρονο γιο και τη σύζυγο πίσω.
Η σύζυγος και ο γιος του είναι με ελαφρά τραύματα και έχουν κατάγματα στα πόδια τους.
Ο πατέρας και ο γιος σκοτώθηκαν επιτόπου.
Το ασθενοφόρο έκανε μόλις 15 λεπτά να φτάσει.
Ο οδηγός δεν είχε πιει, έγινε κατευθείαν το αλκοτέστ και ήταν νηφάλιος», δήλωσε στο Mega ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.
«Μπήκε απότομα με το αυτοκίνητό του στο δικό μου ρεύμα και χτύπησε στο φορτηγό.
Έγιναν όλα πολύ γρήγορα.
Είμαι σοκαρισμένος», φέρεται να δήλωσε ο οδηγός του φορτηγού για το τροχαίο δυστύχημα, τονίζει το thestival....