Ανταπόκριση από το Ισραήλ: Οδοιπορικό του in στην Ιερουσαλήμ Ημερομηνία:
Σήμερα 26/6/2025, 15:04 - Εμφανίσεις: 17
Η Ιερουσαλήμ, μετά τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του παρελθόντος.
Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του in στο Ισραήλ, Αλεξάνδρα Φωτάκη «η πόλη που ήταν προσκυνηματικό κέντρο για τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, μοιάζει έρημη, ειδικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών».
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Είναι ελάχιστοι αυτοί που επισκέπτονται πλέον την Ιερουσαλήμ, όσοι μπαίνουν στην παλιά πόλη» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του in, επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι και οι έμποροι υπογραμμίζουν ότι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς εκεί δεν θυμίζει σε τίποτα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το οδοιπορικό του in στην Ιερουσαλήμ Λιγοστός είναι ο κόσμος που μπαίνει στην παλιά πόλη για να προσκυνήσει.