Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
7.5 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τοπικά νέα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP TAE KWON DO» Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Ημερομηνία: 26/5/2011, 10:51 - Εμφανίσεις: 1611

[attachment=2322:CAMP.JPG]
Ο Αθλητικός Σύλλογος Θησέας Βριλησσίων TAEKWONDO, με την εμπειρία 17 ετών στην καλλιέργεια του TAEKWONDO στην περιοχή των Βριλησσίων και την γνωριμία εκατοντάδων παιδιών με το ευγενές αυτό άθλημα, είναι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει την δημιουργία «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ CAMP» για παιδιά 5-12 ετών. Η Σχολή μας, κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών, προσφέρει την δυνατότητα για άθληση και ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30-16:00. Η διάρκεια του προγράμματος είναι επτά εβδομάδες (δυνατότητα επιλογής από μία έως επτά περιόδους), από 14 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 και διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Σχολής, επί της οδού Θεμιστοκλέους 6 στα Βριλήσσια, καθώς και σε σύγχρονο κολυμβητήριο της περιοχής και παρακείμενες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Δεκτά γίνονται παιδιά από 5 έως 12 ετών. Η γνώση TAEKWONDO δεν είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στο camp.
Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, σε έναν χώρο συνολικής επιφάνειας 300τμ., σε περιοχή χαμηλής όχλησης, με δυνατότητα στάθμευσης παραπλεύρως, με κύριους και βοηθητικούς χώρους, με τις καταλληλότερες συνθήκες άθλησης (καλά αεριζόμενες αίθουσες με κλιματισμό, πλήρης υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ειδικό δάπεδο, αποδυτήρια & τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών), τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το ολυμπιακό άθλημα TAEKWONDO W.T.F., μαθαίνουν τεχνικές, αυτοάμυνα, μέσα από άσκηση και παιχνίδι, πάντοτε στο πλαίσιο της πειθαρχίας και της ευγένειας που ορίζουν οι αρχές του TAEKWONDO και σύμφωνα με τον κανονισμό της Σχολής.
Η δασκάλα του συλλόγου, κα. Ευσταθίου Μαρία, 5ο Dan TAEKWONDO W.T.F., διπλωματούχος προπονήτρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 3ο Dan okinawa karate, 3ο Dan can ryu jiu-jitsu είναι η Υπεύθυνη διεξαγωγής και συντονισμού όλων των μαθημάτων.
Παράλληλα με την καθημερινή διδασκαλία του TAEKWONDO, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να αθληθούν μέσα από ασκήσεις παιγνιώδους μορφής, από καταρτισμένους καθηγητές φυσικής αγωγής.
Επίσης, ο σύλλογος δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να δροσιστούν και διασκεδάσουν με παιχνίδια στο νερό αλλά και να μάθουν κολύμβηση, στις εγκαταστάσεις υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου (καθαρισμός με όζον, μικρή & μεγάλη πισίνα), και σε συνεργασία με το προσωπικό των εγκαταστάσεων. Η μεταφορά από και προς το κολυμβητήριο γίνεται με πούλμαν.
Τέλος, κάθε μέρα, προβάλλεται ταινία καρτούν ή ντοκιμαντέρ. Όσα παιδιά θέλουν, μπορούν να παίζουν επιτραπέζιο παιχνίδι ή να ζωγραφίζουν στην κάτω αίθουσα.
Ακολουθεί ενδεικτικό πρόγραμμα:
07:30-09:00 Άφιξη - παιχνίδια
09:00-10:00 Κινητική Αγωγή
10:00-11:00 Αθλητικά Παιχνίδια/ αθλοπαιδιές
11:00-12:00 Διδασκαλία TAEKWONDO
12:00-13:00 Κολύμβηση
13:00-13:30 Φαγητό
13:30-15:30 Προβολή ταινίας ή ντοκιμαντέρ, επιτραπέζια παιχνίδια.
15:30-16:00 Αποχώρηση
Γενικές πληροφορίες: Άφιξη και αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση γονέων και παιδιών. Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν καθημερινά ένα χυμό, ένα σάντουιτς (συσκευασμένο) και ένα φρούτο. Άφθονο νερό μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από τη Σχολή (θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, για να το γεμίζουν, έτσι ώστε να ενυδατώνονται). Μπορούν, επίσης, να φέρουν μαζί τους και δικό τους φαγητό, το οποίο θα καταναλώνουν μετά τις 13:00μμ., όταν θα έχουν τελειώσει οι αθλητικές δραστηριότητες. Η στολή (ντομπόκ) δεν είναι απαραίτητη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Σημαντικό είναι να έχει το κάθε παιδί μαζί του μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα. Και στις δυο αίθουσες πάντοτε θα υπάρχει τουλάχιστον ένας εκπαιδευτής ή δάσκαλος για την εποπτεία και την καθοδήγηση των παιδιών. Ο χώρος θα καθαρίζεται σε ημερήσια βάση μετά το πέρας των δραστηριοτήτων.
Παρακαλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Σχολής, όπως μας δηλώσουν τις περιόδους που ενδεχομένως θα παρακολουθήσουν.
(1) 14 ΙΟΥΝΙΟΥ-17 ΙΟΥΝΙΟΥ
(2) 20 ΙΟΥΝΙΟΥ-24 ΙΟΥΝΙΟΥ
(3) 27 ΙΟΥΝΙΟΥ-1 ΙΟΥΛΙΟΥ
(4) 4 ΙΟΥΛΙΟΥ-8 ΙΟΥΛΙΟΥ
(5) 11 ΙΟΥΛΙΟΥ-15 ΙΟΥΛΙΟΥ
(6) 18 ΙΟΥΛΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ
(7) 25 ΙΟΥΛΙΟΥ-29 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τοπικά νέα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τοπικά νέα"
ARTICLES
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
7.5 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies