|08:22
Ο Δήμος ΠεντÎλης μÎσω των δομών των Κ.Α.Î .Η. εκφÏάζει υποστήÏιξη στυς ηλικιωμÎνους Ï€ÏοσφÎÏοντας πλήθος δÏάσεων και Ï€ÏογÏαμμάτων που Îχουν σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους, τη βελτίωση της υγείας τους και την ποιότητα της ζωή τους....
ΕΛΛΗÎΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ÎΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕÎΤΕΛΗΣ
ΓÏαφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων ΣχÎσεων
Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α
Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                  Μελίσσια 2 ΟκτωβÏίου 2015
Τηλ: 2132050015-17-18
Φαξ : 2132050039
Αυτή η διεÏθυνση ηλεκτÏÎ¿Î½Î¹ÎºÎ¿Ï Ï„Î±Ï‡Ï…Î´Ïομείου Ï€ÏοστατεÏεται από κακόβουλη χÏήση. ΧÏειάζεται να ενεÏγοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Â
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 298
ΘΕΜΑ: Παγκόσμια ΗμÎÏα ΗλικιωμÎνων
Η Παγκόσμια ΗμÎÏα ΗλικιωμÎνων γνωστή και ως «Παγκόσμια ΗμÎÏα για την ΤÏίτη Ηλικία» εοÏτάζεται κάθε χÏόνο την 1 η ΟκτωβÏίου ως Îνδειξη αναγνώÏισης Ï€Ïος τα άτομα Ï„Ïίτης ηλικίας. Τα άτομα αυτά αποτελοÏν σημαντικό και πολÏτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να στεκόμαστε δίπλα τους με εκτίμηση και αγάπη.
Σκοπός της ημÎÏας αυτής είναι να αναγνωÏισθεί η συμβολή των ηλικιωμÎνων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, και τοÏÏ„o διότι στην σÏγχÏονη εποχή οι ηλικιωμÎνοι παίζουν Îναν ολοÎνα σημαντικότεÏο Ïόλο, μÎσω του ÎµÎ¸ÎµÎ»Î¿Î½Ï„Î¹ÎºÎ¿Ï ÎÏγου τους, της μετάδοσης των εμπειÏιών και των γνώσεων τους καθώς και της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους.
Ο Δήμος ΠεντÎλης μÎσω των δομών των Κ.Α.Î .Η. εκφÏάζει υποστήÏιξη στυς ηλικιωμÎνους Ï€ÏοσφÎÏοντας πλήθος δÏάσεων και Ï€ÏογÏαμμάτων που Îχουν σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους, τη βελτίωση της υγείας τους και την ποιότητα της ζωή τους.
Στο πλαίσιο αυτό το Α΄ Κ.Α.Î .Η. του Δήμου ΠεντÎλης, Δ.Κ. Μελισσίων, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόÏο τιμής διοÏγάνωσε γιοÏτή με ζωντανή μουσική την Î Îμπτη 1 ΟκτωβÏίου 2015 και ÏŽÏα 6:00 μ.μ.
Â
Από το ΓÏαφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων ΣχÎσεωνÂ
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter: