ΚΑΙΡΟΣ · LIVE18°CΤοπικά νέφη72% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κοινοποίηση στο Facebook

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ MEGA TO 2014 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 141

@Η τρίτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης για το κανάλι των εκδοτών δεν ήρθε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής επιλογής του να λειτουργεί σαν πολιορκητικός κριός της μνημονιακής προπαγάνδας και της χειραγώγησης των πολιτών στο πλευρό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά. Τα νούμερα των μετρήσεων, που τα υπολογίζουν σε μεγάλο βαθμό τα επιτελεία των ειδησεογραφικών μηχανισμών, είναι αμείλικτα. Το 2014 το δελτίο ειδήσεων του Mega αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές του βρέθηκαν πίσω από του ΑΝΤ1, με μικρότερα ποσοστά και λιγότερους τηλεθεατές. Τους πρώτους μήνες της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, με δεδομένη και την αύξηση του πολιτικού ενδιαφέροντος, το κεντρικό δελτίο του Mega βρέθηκε στην τρίτη θέση! Το μεγαλύτερο πρόβλημα του καναλιού, που κάποτε διαφήμιζε την «εγκυρότητά» του, είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό του είναι γερασμένο. Μόνο στις ηλικίες άνω των 65 ετών έχει ξεκάθαρη πρωτιά, με ποσοστά της τάξεως του 27,6%, ενώ στις ηλικίες 15 έως 44 ετών το ποσοστό του είναι μόλις 13,7%! Τα νούμερα των μετρήσεων τηλεθέασης για το 2014, σύμφωνα με τη Nielsen, δίνουν την πρώτη θέση στη ζώνη των 8.00 μ.μ. στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 20,5%, τη δεύτερη θέση στο Mega με 19,1% και ακολουθεί το Star με 13,1%.
@Το δελτίο του Alpha στις 7.00 το απόγευμα είχε 18%, το δελτίο του ΣΚΑΪ στις 9.00 μ.μ. 9% και το δελτίο της ΝΕΡΙΤ στις 6.00 το απόγευμα 8,4%. Περισσότερο εμφανές είναι το πρόβλημα του Mega στις μετρήσεις των καθημερινών δελτίων ειδήσεων. Εκεί η Nielsen κατέγραψε για το 2014 πρώτο τον ΑΝΤ1 με 20,5% και 641.000 τηλεθεατές, δεύτερο το Mega με 18,7% και 582.000 και τρίτο τον Alpha με 16,3% και 462.000. Το δελτίο του Star κατέγραψε 13,6% με 414.000 θεατές, του ΣΚΑΪ 8,8% με 333.000 και της ΝΕΡΙΤ 7,5% με 196.000 τηλεθεατές. Η αλλαγή στα ποσοστά της θεαματικότητας γίνεται τους πρώτους μήνες της τηλεοπτικής σεζόν, κατά τους οποίους το δελτίο ειδήσεων του Alpha εκτοξεύεται στην πρώτη θέση με 20,8% και 632.000 τηλεθεατές. Στη ζώνη των 8.00 μ.μ. ο ΑΝΤ1 έχει 20,3% και 696.000 θεατές και το Mega 19,3% και 667.000. Στις άλλες θέσεις, το Star καταγράφει ποσοστό 12,7% και 425.000 τηλεθεατές, ο ΣΚΑΪ 9,2% και 368.000 και η ΝΕΡΙΤ 8,9% και 250.000.

Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies