|13:30
   «Είναι τιμή μου, δήλωσε ο ΔήμαÏχος ΔημήτÏιος ΣτεÏγίου – Καψάλης, να βÏίσκομαι ανάμεσα σε ανθÏώπους που εκπÏοσωποÏν κομμάτι της Ελλάδας που δουλεψε Ï€Ïωταγωνιστικά για τη λευτεÏιά μας και ανÎδειξαν στο παγκόσμιο στεÏÎωμα μοÏφÎÏ‚ που σήμεÏα είμαστε εδώ να τιμήσουμε, όπως ο πατÏιώτης μας ÎικηφόÏος Î’Ïεττάκος..."
Â
ΔΗΜΟΣ ΠΕÎΤΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132050 018 //
Αυτή η διεÏθυνση ηλεκτÏÎ¿Î½Î¹ÎºÎ¿Ï Ï„Î±Ï‡Ï…Î´Ïομείου Ï€ÏοστατεÏεται από κακόβουλη χÏήση. ΧÏειάζεται να ενεÏγοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
// www.penteli.gr // www.stergiou-kapsalis.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/11/2012
ΘΕΜΑ: ΑφιÎÏωμα στον ποιητή ÎικηφόÏο Î’Ïεττάκο
Î’Ïαδιά ποίησης ανακοÏφησε την καθημεÏινότητά μας το Σάββατο 3 ÎοεμβÏίου 2012.
Με την συνδιοÏγάνωση του Συλλόγου Πελοποννησίων Δήμου ΠεντÎλης και του Συλλόγου των Î±Ï€Î±Î½Ï„Î±Ï‡Î¿Ï Îησιωτών «ΠΑΜΙΣΟΣ», Îλαβε χώÏα στο Πολιτιστικό μας ΚÎντÏο στα Μελίσσια, ΑφιÎÏωμα στον ποιητή ÎικηφόÏο Î’Ïεττάκο (με την ευκαιÏία της συμπλήÏωσης 100 χÏόνων από τη γÎννηση του 1912-1991). Στην εκδήλωση παÏευÏÎθησαν ο ΑντιπεÏιφεÏειάÏχης ΒοÏείου ΤομÎα κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο ΔήμαÏχος ΠεντÎλης ΔημήτÏιος ΣτεÏγίου-Καψάλης, Δημοτικοί ΣÏμβουλοι και Ï€Ïοσωπικότητες της ΤÎχνης και των ΓÏαμμάτων.
Â
«Είναι τιμή μου, δήλωσε ο ΔήμαÏχος ΔημήτÏιος ΣτεÏγίου – Καψάλης, να βÏίσκομαι ανάμεσα σε ανθÏώπους που εκπÏοσωποÏν κομμάτι της Ελλάδας που δουλεψε Ï€Ïωταγωνιστικά για τη λευτεÏιά μας και ανÎδειξαν στο παγκόσμιο στεÏÎωμα μοÏφÎÏ‚ που σήμεÏα είμαστε εδώ να τιμήσουμε, όπως ο πατÏιώτης μας ÎικηφόÏος Î’Ïεττάκος.
Τα ÎÏγα του ποιητή μας, Îπαιξε στο πιάνο και Ï„ÏαγοÏδησε ο συνθÎτης Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος με τους: ΑνδÏÎα Κουλουμπή και Γιάννη Θωμόπουλο.
Τα ποιήματα απήγγειλε η ηθοποιός Βασιλική ΣημαντοποÏλου και ως επίσημη καλεσμÎνη, η γνωστή μας ηθοποιός ΚάÏμεν ΡουγγÎÏη.