Θυελλώδεις αντιδÏάσεις Ï€Ïοκάλεσε στην Κίνα βίντεο, που αναÏτήθηκε στο Internet, όπου παÏουσιάζεται Îνα τετÏάχÏονο αγόÏι να Ï„ÏÎχει στο χιόνι στη ÎÎα ΥόÏκη, φοÏώντας μόνο το εσώÏουχο και τα παποÏτσια του, υπό την πίεση των γονιών του.
Οι γονείς, δικαιολογήθηκαν λÎγοντας ότι το Îκαναν για «να ενδυναμώσουν τον χαÏακτήÏα και την υγεία» του Ï€Î±Î¹Î´Î¹Î¿Ï Ï„Î¿Ï…Ï‚. Το αγοÏάκι, το οποίο υποχÏεώθηκε από τους γονείς του να Ï„ÏÎχει σε Îνα χιονισμÎνο πεζοδÏόμιο, παÏουσιάζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαÏεί τους γονείς του να το πάÏουν αγκαλιά. Αντίθετα, αυτοί το Ï€ÏοτÏÎπουν να συνεχίσει να Ï„ÏÎχει και του ζητοÏν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.
Ο πατÎÏας, ονόματι Χε, επιχειÏηματίας από τη Îανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον πεÏασμÎνο μήνα με την οικογÎνειά του διακοπÎÏ‚ στη ÎÎα ΥόÏκη με την ευκαιÏία του νÎου ÏƒÎµÎ»Î·Î½Î¹Î±ÎºÎ¿Ï Îτους, όπως δήλωσε, ο Σιν, Îνας συνεÏγάτης του.
«Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί Ï€ÏόωÏα και με κακή υγεία, ακολουθεί από Ï€Î¿Î»Ï Î¼Î¹ÎºÏότεÏη ηλικία αυστηÏÏŒ Ï€ÏόγÏαμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαÏακτήÏας του και να ξεπεÏαστοÏν τα υγειονομικά Ï€Ïοβλήματα που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο Σιν.
«Οταν ήταν ακόμα ενός Îτους, άÏχισε να κολυμπάει σε νεÏÏŒ το οποίο είχε θεÏμοκÏασία 21 βαθμοÏς», τόνισε ο Σιν, ο οποίος όταν Ïωτήθηκε για το βίντεο που εμφανίζει το παιδί να Ï„ÏÎχει στο χιόνι, υποστήÏιξε ότι το αγοÏάκι ήταν σÏμφωνο. «ΠÏιν Ï„ÏÎξει Îκανε μισή ÏŽÏα ζÎσταμα», υποστήÏιξε ο Σιν.
ΤΑ ÎΕΑ