Ανακοίνωση Δήμου Πεντέλης για το ειδικό τέλος ακινήτων
Ημερομηνία:
17/11/2011, 10:21 - Εμφανίσεις: 346
 Από το ΓÏαφείο ΤÏπου του Δήμου ΠεντÎλης λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Σε μια κοινωνία που οι άνθÏωποι της αντιμετωπίζουν στην καθημεÏινότητα τους δυσκολία ακόμη και για τον επιοÏσιο, η επιβολή του EÎ¹Î´Î¹ÎºÎ¿Ï TÎλους με το ίδιο μÎÏ„Ïο για όλους, είναι μια κατάφοÏη αδικία που πλήττει και τους συμπολίτες μας. Αδικία στην οποία και Ï€Ïοφανώς είμαστε απÎναντι.
Όπως όλα τα φοÏολογικά μÎÏ„Ïα που εφαÏμόστηκαν τελευταία, Îτσι και αυτό θεωÏεί ότι το ευÏÏŽ Îχει την ίδια αξία στην τσÎπη του συνταξιοÏχου των 450€, του επιχειÏηματία, του εφοπλιστή, του εισοδηματία, του μεÏοκαματιάÏη.
Δεν είναι όμως Îτσι.
Εμείς, ο Δήμος μας, λαμβάνουμε καθημεÏινά τον κοινωνικό απόηχο για το θÎμα. Θα πειθαÏχήσουμε στις αποφάσεις της ΚΕΔΕ και ΠΕΔ και θα Ï€Ïοωθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, την Ï€Ïοσπάθεια για λήψη απόφασης διευκόλυνσης ή κατάÏγησης του Ï„Îλους όπου απαιτείται, για τους δημότες μας που σκληÏά δοκιμάζονται αυτή την πεÏίοδο.
Mια Ï€Ïάξη θετική η αντίδÏαση της κυβÎÏνησης για το θÎμα, ήταν η απόφαση για απαλλαγή από το TÎλος ΦΜΑΠ, εκείνων που είναι ενταγμÎνοι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Πίστη μας ότι ο ΦΜΑΠπÏÎπει να καταÏγηθεί για τις αδÏναμες οικονομικά τάξεις και θα αγωνιστοÏμε γι’αυτό.
|
|
|