Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
15 °C 40%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Διανομείς: Η «κόκκινη κάρτα μετά το νέο εργατικό δυστύχημα - Μεγάλη μοτοπορεία με καπνογόνα και συνθήματα
Ημερομηνία: Σήμερα 20/7/2026, 00:56 - Εμφανίσεις: 43



Μεγάλη μοτοπορεία με καπνογόνα, κόρνες και συνθήματα, πραγματοποίησαν στους δρόμους της Αθήνας οι διανομείς της Efood, της Wolt και όχι μόνο, μετά τη στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί την ημέρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έκλεισε για λίγα λεπτά η Φιλελλήνωνgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται από τις 19:00 εκτός υπηρεσίας, είχαν αρχίσει από τη συμβολή της Αλεξάνδρας και της Κηφισίας, πέρασαν από τη Βουλή και έκαναν στάση στη Φιλελλήνων, κάτω από την πλατεία Συντάγματος, την οποία απέκλεισαν για δέκα λεπτά -προκαλώντας αφενός κυκλοφοριακό κομφούζιο αλλά και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από πολίτες και τουρίστες που παρευρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με το orangepress.

Στις επάλξεις οι διανομείς Στα συνθήματά τους κυριάρχησε το νέο εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό διανομέα στην Αγία Παρασκευή καθώς και η ανάγκη για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Ακολούθως, κινήθηκαν προς τη Συγγρού και στάθμευσαν έξω από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας μπέργκερ.

Μ.

Ρέτζιος: «Δουλεύουν με πρησμένο πόδι για να επιβιώσουν» Μιλώντας στο Orange Press Agency, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην Efood, Μιχάλης Ρέτζιος, πρόσθεσε ότι η έλλειψη κανόνων εντείνει την επικινδυνότητα στους δρόμους, καταγγέλλοντας την άρνηση της εταιρείας να υπογράψει συλλογική σύμβαση παρά τα τεράστια κέρδη της.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Πρέπει να καλύπτονται οι freelancers σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος και ασθένειας, γιατί σήμερα δεν καλύπτονται.

Με πρησμένο πόδι δουλεύουν οι άνθρωποι γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο επιβίωσης.

Ζητάμε να αμειβόμαστε με αυτό που μας αναλογεί για να δουλεύουμε λιγότερες ώρες, ώστε να μειώνεται και ο κίνδυνος», ανέφερε επί του θέματος ο κ.

Ρέτζιος....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
15 °C 40%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies