Τα όπλα και ο ηθικός αυτουργός της βομβιστικής επίθεσης – Τα κενά της ΕΛ.ΑΣ. για τα Βορίζια Ημερομηνία:
Σήμερα 17/11/2025, 00:12 - Εμφανίσεις: 11
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πλήρη διαλεύκανση της συμπλοκής στα Βορίζια της Κρήτης.
Σκοπός των αστυνομικών που παραμένουν στο νησί είναι να συλληφθούν όλοι όσοι πήραν μέρος στην ανταλλαγή των πυροβολισμών, ώστε να οδηγηθούν όλοι ενώπιον των Αρχών.
Τα όπλα που αγνοούνται Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εντοπιστούν και τα όπλα που κρατούσαν τα μέλη των δύο οικογενειών.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ως τώρα οι Αρχές γνωρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκαν έξι όπλα και έχουν ταυτοποιήσει τους χρήστες τους.
Πάντως, είναι κρίσιμο ζητούμενο να βρεθεί ο οπλισμός για να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν στείλει όλα τα όπλα που εντοπίστηκαν στο χωριό, μετά το διπλό φονικό, στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εξεταστούν και να βρεθεί αν κάποιος τα χρησιμοποίησε το πρωινό της 1ης Νοεμβρίου.
Επιπροσθέτως στα εργαστήρια της ΔΕΕ εξετάζονται και οι εκατοντάδες κάλυκες που εντοπίστηκαν στο «πεδίο μάχης» που δημιουργήθηκε στα Βορίζια.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.
αναφορικά με τα όπλα που ψάχνουνται, ενδέχεται τα άτομα που βοήθησαν στη μεταφορά των νεκρών και των τραυματιών να «ανέλαβαν» και την απομάκρυνση του οπλισμού.
«Τσεκάρουν» κινητά από τις φυλακές Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν σε κοινόχρηστους χώρους της φυλακής Αλικαρνασσού.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες συσκευές είχαν χρησιμοποιηθεί από προφυλακισμένα -για άλλη υπόθεση- μέλη της οικογένειας του 39χρονου νεκρού και ψάχνουν τα στοιχεία των τηλεφωνικών επικοινωνιών για το κρίσιμο διάστημα πριν και έπειτα από την έκρηξη της βόμβας στο σπίτι της άλλης οικογένειας.
Απολογείται ο 23χρονος για τη βόμβα Το πρωί της Δευτέρας θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου και ο 23χρονος ανιψ...