Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
15.2 °C 63%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κρήτη: Μέτρα για την οπλοκατοχή γνωστοποιεί σήμερα ο Χρυσοχοΐδης
Ημερομηνία: Σήμερα 7/11/2025, 07:48 - Εμφανίσεις: 12



Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγες μέρες μετά το αιματηρό συμβάν στα Βορίζια, που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρόκειται να παρουσιάσει στις 11:00, το πλαίσιο των νέων μέτρων για την οπλοκατοχή, περιλαμβάνοντας τον τρόπο έκδοσης αδειών και τη διαδικασία διεξαγωγής ελέγχων.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται και η τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αυστηροποίηση του πλαισίου οπλοκατοχής.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το γενικό πλαίσιο των ανακοινώσεων περιλαμβάνει πρωτοβουλίες στο κομμάτι της οπλοκατοχής και του τρόπου που δίνονται άδειες καθώς και στο πως διεξάγονται οι έλεγχοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ θα υπάρξει και μια σειρά από άλλα μέτρα – όπως ειδική αστυνόμευση σε συγκεκριμένες περιοχές, χωρίς να στοχοποιούνται συλλήβδην κάτοικοι μιας περιοχής – τα οποία θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυστηροποίηση των νόμων περί όπλων Η επίσκεψη έχει στόχο την αξιολόγηση των ενεργειών της αστυνομίας και την ανακοίνωση νέων μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αντιμετώπιση της οργανωμένης εγκληματικότητας.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως αναφέρουν πληροφορίες που δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, o δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, «γίνονται συνέχεια διαβουλεύσεις για το τι θα πει ο κ.

Χρυσοχοΐδης.

Το πρώτο που μελετάται είναι αυστηροποίηση των νόμων περί όπλων και να μπαίνουν φυλακή οι υπότροποι».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Κατά τις ίδιες πληροφορίες: «Ο κ.

Χρυσοχοΐδης θα αναγγείλει τη δημιουργία παραρτήματος του ελληνικού FBI στην Κρήτη.

Θα δημιουργηθούν ειδικές δυνάμεις παρέμβασης, επιχειρησιακές, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Θα υπάρξει χαρτογράφηση των εγκληματικών οργανώσεων».

Τ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
15.2 °C 63%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies