Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
13.6 °C 82%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πλακιάς: Ζητά από την Καρυστιανού να διαψεύσει τα νέα σχόλια περί δημιουργίας κόμματος
Ημερομηνία: 5/11/2025, 13:56 - Εμφανίσεις: 64



Ο πατέρας και θείος θυμάτων των Τεμπών, Νίκος Πλακιάς, ζήτησε από τη Μαρία Καρυστιανού να διαψεύσει τα όσα σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε τις πρωινές ώρες σήμερα ο Νίκος Καραχάλιος για το «κίνημα ΚΥΜΑ», γράφοντας σε ανάρτησή του στο Χ «πως εξακολουθεί να ανακατεύεται το στομάχι μου».

«Καραχάλιος=Δώδεκα χρόνια σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής της οικογένειας Καραμανλή.

Περιμένω επίσημη διάψευση», τονίζει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Συνεχίζει να ανακατεύεται το στομάχι μου .

Καραχαλιος = Δώδεκα χρόνια σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής της οικογένειας Καραμανλή .

Περιμένω επίσημη διάψευση .

https://t.co/X9tzLdBB2z — Plakiasnikos (@PlakiasNikos) November 5, 2025 document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Καραχάλιος είχε γράψει ότι επίκειται κόμμα από τη Μαρία Καρυστιανού με το όνομα ΚΥΜΑ – κάτι που διέψευσε η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών.

Στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ο Νίκος Πλακιάς είχε σχολιάσει «εμένα η θάλασσα με ανακατεύει».

Καραχάλιος: Έχουμε συναντηθεί με τη Καρυστιανού 20 φορές τους τελευταίους τρεις μήνες Σήμερα ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας της ΝΔ, μίλησε στον ANT1 για την «πλατφόρμα ΚΥΜΑ» που ο ίδιος είχε συνδέσει με τη Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας ότι «αυτή είναι που περνάει σαν κύμα από τον Μητσοτάκη. Δεν είναι μόνο μια μητέρα θύματος Τεμπών, η Μαρία συμβολίζει μια ιδέα, της δικαιοσύνης και της κάθαρσης».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αναφερόμενος στη διάψευση της κ.

Καρυστιανού ο Νίκος Καραχάλιος υποστήριξε ότι «η Μαρία πρώτα από όλα είναι άνθρωπος που έχει έντονα συναισθήματα μετά από αυτά που έχει βιώσει, ένιωσε τη δύναμη του κύματος και ένιωσα ότι κάπου αιφνιδιάστηκε».

«Το ΚΥΜΑ δεν ανήκει σε κανέναν, αν θέλει τα domain της τα δίνω αύριο» συμπλήρωσε ο ίδιος και ισχυρίστηκε ότι «έχουμε συναντηθεί 15-20 φορές μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες».

«Η Μαρία με φώναξ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
13.6 °C 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies