Τέμπη: Ξεμπροστιάζει Γεωργιάδη ο Ρούτσι - «Όταν μιλάει να σκύβει το κεφάλι του» Ημερομηνία:
Σήμερα 2/10/2025, 21:00 - Εμφανίσεις: 8
Ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις, ενός εκ των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, συμπληρώνει 18 ημέρες απεργιακή κινητοποίηση πείνας επιμένοντας στο αίτημά του για εκταφή του παιδιού με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις για να μάθει την αλήθεια.
Μπροστά από τη Βουλή όπου είναι γραμμένα τα ονόματα των 57 θυμάτων στα Τέμπη, εξακολουθεί να είναι ο Πάνος Ρούτσι Καταβεβλημένος αλλά χωρίς να χάνει το κουράγιο του παραμένει μπροστά από τη Βουλή αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, εκτός όλων των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τις «χοντράδες» κυβερνητικών στελεχών που όχι μόνο δεν σέβονται τον αγώνα του αλλά προκαλούν με τις δηλώσεις τους.
Εκτός κάδρου ευθυνών το Μαξίμου Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή συνέντευξή του (ΕΡΤ), όρισε ξεδιάντροπα τους «υπευθύνους» για όσα συμβούν στον Πάνο Ρούτσι βγάζοντας εκτός κάδρου ευθυνών το Μαξίμου.
«Όσοι συμβουλεύουν τον κ.
Ρούτσι να αρνείται επανειλημμένως και καθημερινώς τις προσφερόμενες από το ΕΚΑΒ εξετάσεις του, αναλαμβάνουν και την ποινική ευθύνη εάν πάθει κάτι η υγεία του», δήλωσε και εμμέσως, σε ανάρτησή του, αμφισβήτησε την επάρκεια της γιατρού που τον παρακολουθεί.
Ο κ.
Ρούτσι καθημερινά αρνείται να εξεταστεί από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, που με εντολή μου εφημερεύουν στο Σύνταγμα ώστε να προλάβουμε κάθε τυχόν βλάβη στην υγεία του, απο την παρατεταμένη απεργιακή κινητοποίηση πείνας.
Αυτό άλλωστε δήλωσε και το χθεσινό Δελτίο Τύπου του ΕΚΑΒ.
Χθες έπειτα από την… pic.twitter.com/tgm0I26yZGgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); — Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 2, 2025 «Δεν θα σταματήσω ούτε λεπτό, θα μάθω την αλήθεια» Ο Πάνος Ρούτσι -που δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους- απαντώντας στον Αδ.
Γεωργιάδη, ζήτησε: «όταν μιλάει να σκύβει το κεφάλι του...