Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
21.7 °C 49%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Καιρός: Οι θερμοκρασίες του Αυγούστου κυμάνθηκαν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα εκτός από μία περιφέρεια
Ημερομηνία: 1/9/2025, 23:08 - Εμφανίσεις: 8



Με υψηλές θερμοκρασίες μπήκε ο Σεπτέμβριος ενώ ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε με τον υδράργυρο σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός στην Ελλάδα τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα δεν εξέθεσε εκπλήξεις.

Τι έδειξαν οι 53 μετεωρολογικοί σταθμοί του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Σύμφωνα με το δίκτυο των 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.), που λειτουργούν ανελλιπώς από το 2010 έως σήμερα, τον Αύγουστο του 2025 η μέση τιμή των μεγίστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκε σε κανονικά ή και ελαφρώς χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, εκτός από την Πελοπόννησο, όπου καταγράφηκε ελαφρώς υψηλότερη από τα κανονικά τιμή (σε σύγκριση με τον μέσο όρο της περιόδου 2010–2019).googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αποκλίσεις της μέσης μέγιστης θερμοκρασίας για τον Αύγουστο του 2025, ανά γεωγραφικό διαμέρισμα Η μέση μηνιαία απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας στην Αθήνα Στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη, ο Αύγουστος του 2025 βρέθηκε ακριβώς στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, στη Στερεά Ελλάδα και τα Νησιά του Αιγαίου καταγράφηκε ως ο 6ος ψυχρότερος, στη Δυτική Ελλάδα – Ιόνιο και τη Θεσσαλία καταγράφηκε ως ο 5ος και ο 4ος ψυχρότερος αντίστοιχα, ενώ στην Πελοπόννησο ως ο 7ος θερμότερος από το 2010.

Στην πόλη της Αθήνας, η μέση μηνιαία απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν -0,7 °C, με 23 από τις 31 ημέρες του μήνα να αποθηκεύονται κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, 21 ημέρες του μήνα ήταν κάτω από τη μέση τιμή της περιόδου 2010–2019, με τη μέση μέγιστη θερμοκρασία να παρουσιάζει απόκλιση -0,6 °C από τα κανονικά επίπεδα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Κατάταξη του Αυγούστου ανά έτος, με βάση τη μέση μηνιαία τιμή της μέγιστης θερμοκρασίας Ο καιρός της Τρίτης Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2025 αναμένεται αίθριος καιρός.

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νότ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
21.7 °C 49%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies