Πάτρα: Επίθεση σκύλου σε γυναίκα - Την τραυμάτισε και κατασπάραξε το κατοικίδιό της Ημερομηνία:
Σήμερα 22/7/2025, 13:40 - Εμφανίσεις: 7
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί στην Πάτρα έπειτα από συμβάν επίθεσης σκύλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το σκυλί – το οποίο ανήκει στον έναν εκ των συλληφθέντων – βγήκε εκτός της αυλής όπου είχε προσωρινά τοποθετηθεί, με την επίβλεψη του δεύτερου άνδρα.
Καθώς κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτα, επιτέθηκε σε μια πεζή γυναίκα, προκαλώντας της τραυματισμό.
Από την ίδια επίθεση σκοτώθηκε και ο σκύλος που συνόδευε το θύμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η προανάκριση των αστυνομικών αποκάλυψε πολλαπλές παραλείψεις από τη δική του πλευρά ιδιοκτήτη του ζώου.
Όπως εντοπίστηκε, δεν είχε φροντίσει για βασικά ζητήματα υγειονομικής φροντίδας: έλειπαν η απαραίτητη κτηνιατρική παρακολούθηση, η ηλεκτρονική ταυτοποίηση, τα ετήσια ιατρικά check-up και οι προβλεπόμενοι εμβολιασμοί.
Αν και υπήρχε βιβλιάριο υγείας, δεν είχε επικαιροποιηθεί εδώ και έξι χρόνια.
Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, ενώ αναμένονται επιπλέον ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές....