Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού - Υπό 24ωρη επιτήρηση από σωφρονιστικό υπάλληλο Ημερομηνία:
14/7/2025, 22:24 - Εμφανίσεις: 8
Το πρώτο βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού θα περάσει σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα έπειτα από την απολογία της.
Μέχρι σήμερα η 25χρονη ήταν κρατούμενη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.
Στις 11.30 οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και περίπου στις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι της 6ης πτέρυγας και μεταφέρθηκε στο κελί της δίπλα στο αναρρωτήριο.
Υπό επιτήρηση στη VIP πτέρυγα Λόγω του μικρού αριθμού των κελιών η 6η πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού αποκαλείται και VIP πτέρυγα.
Το κελί της 25χρονης είναι στα διπλανά κελιά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την 26χρονη μητέρα του 3χρονου Άγγελου που βασανίστηκε μέχρι θανάτου στην Κρήτη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Ειρήνη Μουρτζούκου τις πρώτες ώρες παραμονής της στο κελί ήταν ήρεμη και δεν ζήτησε κάτι ιδιαίτερο.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες, η 25χρονη θα είναι υπό 24ωρη επιτήρηση από σωφρονιστικό υπάλληλο.
Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά ίσως η Ειρήνη Μουρτζούκου κατά την μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αίτημα για νοσηλεία στο ψυχιατρείο Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο απολογητικό της υπόμνημα η 25χρονη ζήτησε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο της φυλακής: «(…) θα πρέπει να μου επιβληθεί το μέτρο της νοσηλείας μου σε ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα μέχρι την έκδοση οριστικής αποφάσεως, ως το πλέον καταλληλότερο μέτρο, δια του οποίου εξασφαλίζεται η παρουσία μου στο ακροατήριο καθώς και η αποφυγή τελέσεων από εμένα νέων αδικημάτων.
Αντιθέτως, η επιβολή σε εμένα του μέτρου της προσωρινής κρατήσεως σε τυπικό υποκατάστημα κράτησης ενδέχεται να επιφέρει πολλαπλά προβλήματα (…)».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η μάνα & η Πόπη Στο απολογητικό της υπόμνημα η Ειρήνη Μουρτζούκου δεν άλλαξε πολλά από αυτά που ήδη ομολόγησε στη ΓΑΔΑ για τις δολοφονίες τ...