Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία - Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο» Ημερομηνία:
9/5/2025, 22:24 - Εμφανίσεις: 38
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, με τη δικαιοσύνη να λαμβάνει τις πρώτες αποφάσεις για την υπόθεση.
Ειδικότερα, τρία άτομα κρίθηκαν προφυλακιστέα, ενώ άλλα αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, την ώρα που η έρευνα συνεχίζεται.
Οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν καταφέρει να έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες και ηχητικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος διαφθοράς, που μιλούν για την παράνομη δραστηριότητά τους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Σε μια από τις εικόνες που έχουν καταγράψει οι «Αδιάφθοροι» το «δεξί χέρι» της φερόμενης αρχηγού ανοίγει το πορτ μπαγκάζ και της δίνει έγγραφα και χαρτονομίσματα.
Οι διάλογοι «φωτιά» από τη δράση τους Παράλληλα, οι κατηγορούμενοι στη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ τους, φρόντιζαν ο ένας να καθησυχάζει τον άλλο, διαβεβαιώνοντάς τα μέλη ότι θα πάρουν τα λεφτά τους, αφού οι… δουλειές πάνε πολύ καλά.
Υπάλληλος Κτηματολογικού Γραφείου: Θα’ χω και για τη δουλειά τα έξτρα το καλοκαίρι κάνα διχίλιαρο, τριχίλιαρο.
Το βασικό είναι από αυτά που παίρνω τα εξτρά.
Δηλαδή, τώρα έχω κλείσει δουλειές, θα πάρω 1.500.
Αυτά, ‘ντάξει, θα στα δώσω, θα σου δώσω και άλλο ένα πεντακοσάρικο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Γυναίκα: Ναι, ρε, παιδί μου, εντάξει, μη μου τα δίνεις τώρα, σιγά σιγά θα μου δίνεις.
Υπάλληλος Κτηματολογικού Γραφείου: Έχεις δίκιο ότι για το σπίτι έβγαλα πολλά λεφτά.
Σε άλλη συνομιλία, μέλη του κυκλώματος κάνουν… τη μοιρασιά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Μέλος κυκλώματος 1: Ρε παιδί μου, εντάξει, κανόνισέ το εσύ εάν μπορείς να κόψουμε κάτι, εγώ τι να του πω; Μέλος κυκλώματος 2 γυναίκα: Γιατί ξέρεις τι λέω.
ρε παιδί μου, δεν θέλω να χάσουμε τη δουλειά, για μένα ένα κατοστάρικο είναι ΟΚ.
Μέλος κυκλώματος 1: Και νομίζω δηλαδή ότι μπορώ να το κάνω.
Μέλος κυκλώματος 2 γυναίκα: Αυτός μου το δήλωσε ...