Μελίσσια: Ανακοίνωση Μανώλη Γραφάκου για την κατάργηση δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας Ημερομηνία:
28/2/2011, 15:20 - Εμφανίσεις: 374
H μη ανανέωση της συνεργασίας της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου με το Δήμο Αμαρουσίου είναι αυτονόητη, διότι ο Δήμος έχει πλέον δικό του λεωφορείο, αυτό του προηγούμενου Δήμου Πεντέλης.
Όμως είναι λάθος το λεωφορείο να κάνει μόνο ένα δρομολόγιο το πρωί και δύο το μεσημέρι και να μεταφέρει μόνο μαθητές.
Μετά την παρέλευση περίπου 2 μηνών από την υιοθέτηση του νέου δρομολογίου και μετά από πολλές παρατηρήσεις κατοίκων την πόλης, διαπιστώνεται ότι το δρομολόγιο αυτό δεν εξυπηρετεί ούτε καν τους μαθητές και ουσιαστικά οδηγεί στην κατάργηση της δημοτικής συγκοινωνίας για όλους τους πολίτες των Μελισσίων.
Από τη στιγμή που ο Δήμος διαθέτει δικό του όχημα και οδηγό, τότε πρέπει να τηρούνται τα προηγούμενα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της πόλης μας.
Μάλιστα προτείνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από μελέτη και σχετικές μετρήσεις, να επεκταθεί η συγκοινωνία σε όλο το Δήμο, ώστε να είναι εφικτή η μετακίνηση των συμπολιτών μας ανάμεσα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας.
Καλείται η δημοτική αρχή να μην προχωρήσει στην ουσιαστική κατάργηση της δημοτικής συγκοινωνίας και το συντομότερο να αποκαταστήσει την υπηρεσία αυτή που ο Δήμος μας προσφέρει στους κατοίκους της πόλης με επιτυχία από το 2006.
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού "Η Πεντέλη στο ύψος της"