ΚΑΙΡΟΣ · LIVE28.4°CΣχεδόν αίθριος42% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Γιώργος Μαζωνάκης: Αναβλήθηκε για αύριο η νεκροψία στη σορό του - Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 30



Το πρωί της Παρασκευής (11.9.26) θα πραγματοποιηθεί τελικά η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μετά από ανακοπή, χθες Τετάρτη, σε ηλικία 54 χρόνων.

Η νεκροψία στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι ώστε να διευρυνηθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί καθώς η οικογένειά του ζήτησε να τοποθετηθεί τεχνικός σύμβουλος.Τεχνικό σύμβουλο ζήτησε να ορίσει η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ώστε να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου του τραγουδιστή Ακόμα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος κατέληξε χθες το απόγευμα σε ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι, στη διάρκεια θεραπείας πλασμαφαίρεσης.

Από νωρίς το πρωί, στο ιατρείο μεταβαίνουν διαδοχικά στελέχη του ελληνικού FBI, ενώ στο σημείο προσήλθε και στέλεχος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στον χώρο εντοπίστηκαν εκ νέου σήμερα και οι δύο γιατροί που φέρεται να διαχειρίζονται και να είναι ιδιοκτήτες της κλινικής.

Παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικών της Ασφάλειας και στελεχών του ελληνικού FBI, κλήθηκαν να υποδείξουν στους αστυνομικούς όλους τους χώρους του ιατρείου, στο πλαίσιο της επιτόπιας έρευνας που είναι σε εξέλιξη.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας» Στις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, αλλά και στην ανάγκη να εξεταστούν αναλυτικά διεξοδικά οι συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή, αναφέρθηκε ο δικηγόρος του Μπάμπης Λυκούδης.

Μιλώντας στο ΕΡΤnews, λίγες ώρες έπειτα από την είδηση του θανάτου του, ο κ.

Λυκούδης μετέφερε όσα γνώριζε από τον προσωπικό γιατρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την τελευταία τους επικοινωνία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μπάμπης Λυκούδης στην κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαζωνάκη, διευκρινίζοντας ότι, σύμφωνα με όσα γνώριζε, δεν υπήρχε κάποιο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 28.4 °C · 42%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies