ΚΑΙΡΟΣ · LIVE23.9°CΤοπικά νέφη47% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ελεύθερος ο 55χρονος που έκρυβε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη στον Μυστρά

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 171

Ελεύθερος αφέθηκε ο 55χρονος που έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη, στο ξενοδοχείο του στον Μυστρά, έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σπάρτης.

Το σκέλος της φερόμενης απάτης θα κριθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν θα έχουν προκύψει τα απαραίτητα στοιχείαΟ 55χρονος καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για ψευδή κατάθεση, καθώς είχε αποκρύψει τη σορό του πατέρα του στον καταψύκτη και δήλωσε ψέματα στους αστυνομικούς αναφορικά με το πού βρισκόταν ο 90χρονος.

Παρά την πρόταση της εισαγγελέως για εκτέλεση της ποινής, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης και απεφάνθη η ποινή να έχει τριετή αναστολή, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να αφεθεί ελεύθερος έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Δεν εκδικάστηκε η υπόθεση της απάτης Να τονιστεί ότι η υπόθεση της απάτης κατ’ εξακολούθηση δεν έχει εκδικαστεί, καθώς παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο το ακριβές ύψος των χρημάτων που φέρεται να εισέπραξε παρανόμως ο 55χρονος.

Καθοριστικό στοιχείο αποτελεί ο ακριβής χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου πατέρα του, καθώς από αυτόν θα προκύψει και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται να συνεχίστηκε η είσπραξη των συντάξεων μετά τον θάνατό του.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ως τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου, εξ ου και το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, επομένως, συνεχίζεται και το σκέλος της φερόμενης απάτης θα κριθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν θα έχουν προκύψει τα απαραίτητα στοιχεία.

Υπόθεση Μυστρά: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν να δουν τον ηλικιωμένο τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Οι υποψίες εντάθηκαν από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχε επιβάλει ο 55χρονος γύρω από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας, α...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη · 23.9 °C · 47%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies