ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.9°CΤοπικά νέφη39% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων: «Τριαντόπουλος και Καραμανλής έπρεπε να είναι μαζί κατηγορούμενοι στην κύρια δίκη για τα Τέμπη»

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 27



Την αναβάθμιση των κατηγοριών και τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών και άλλων πολιτικών προσώπων, όπως αυτές απορρέουν από τα στοιχεία, αναμένει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Είμαστε σταθερά εντός της αίθουσας, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την αποκάλυψη της αλήθειας»«Ο Τριαντόπουλος έπρεπε να είναι κατηγορούμενος στην κύρια δίκη για τα Τέμπη μαζί με τον Καραμανλή!» τονίζει ο σύλλογος, προσθέτοντας ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις δίνοντας το «παρών» σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου στη Λάρισα.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, «με την ολοκλήρωση της 22ης και 23ης δικασίμου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών εισέρχεται στην τελική ευθεία του πρώτου κύκλου της, ενόψει των δύο τελευταίων συνεδριάσεων της ερχόμενης εβδομάδας πριν από τη διακοπή του Αυγούστου και της κρίσιμης απόφασης του Δικαστηρίου επί των αιτημάτων των κατηγορουμένων για αναβολή της δίκης».

Και συνεχίζει: «Μετά τη σαφή πρόταση της Εισαγγελέως, η οποία ζήτησε να απορριφθούν ως αβάσιμα τα αιτήματα αναβολής και αναστολής της δίκης, ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος, καθώς και της προδικαστικής παραπομπής και του προδικαστικού ερωτήματος προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, που υπέβαλαν οι δικηγόροι των κατηγορουμένων κυρίως της ΕΡΓΟΣΕ, ήρθε η ώρα της απόφασης».

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023: «Να υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση» Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 ζητεί:document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Τώρα να υιοθετηθεί η Εισαγγελική πρόταση που σωστά διαχώρισε τη διερεύνηση των εγκλημάτων για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων από τις οικονομικές έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

»Να απορριφθούν τα δικονομικά τεχνάσματα και προσχήματα των κατηγορουμένων που στοχεύουν στο να καθυστερήσουν την ουσιαστική εξέταση των βαρύτατων ευθυνών τους για τη μη ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία των συστημάτων ασφαλεία...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη · 26.9 °C · 39%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies