Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη, ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του γνωστού ποινικολόγου, Σταύρου Γεωργίου, στο γραφείο του στην 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης συνελήφθη στον δρόμο στα όρια του αυτοφώρουΌπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, η σορός έφερε «βαριές κακώσεις κεφαλής και θώρακα από θλών και τέμνον όργανο».
Ο δικηγόρος είχε δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα από τον νεαρό Αιγύπτιο, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ασέλγεια σε ανήλικη το 2024, ενώ το αίτημά του για άσυλο είχε απορριφθεί.
Ο 28χρονος φαίνεται ότι χτυπούσε τον ποινικολόγο με μανία.
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο ΕΡΤnews, ο δράστης ήταν τραυματισμένος.
Ο τραυματισμός του προκλήθηκε στο χέρι του από την επίθεση στο θύμα, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος στους αστυνομικούς και μάλιστα είχε ζητήσει και πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.
Η κ.
Δημογλίδου επισήμανε επίσης ότι «ο δράστης συνελήφθη ουσιαστικά στον δρόμο στα όρια του αυτοφώρου», ενώ «οι Αρχές είχαν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό με το οποίο διαπίστωσαν τις κινήσεις του θύματος και ενός άνδρα, τον οποίο δεν γνώριζαν αρχικά».
Ακολούθησε η ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων σεσημασμένου άνδρα μέσα στον χώρο.
Ο 28χρονος εντοπίστηκε και στη συνέχεια συνελήφθη.
Εις βάρος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Τι ισχυρίζεται ο 28χρονος Ο δράστης ομολόγησε ότι γνωρίστηκαν με το θύμα μέσω μιας κοινής παρέας, με την οποία διασκέδαζαν το βράδυ της Δευτέρας.
Όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ο δικηγόρος προσφέρθηκε να τον πάρει με το αυτοκίνητό του και να τον αφήσει στο σπίτι του, ωστόσο έκαναν μια στάση στο γραφείο του θύματος στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.
Εκεί οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια, για άγνωστο μέχρι στιγμ...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































