
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ενώ τέθηκαν σε εφαρμογή μέτρα προστασίας για ευάλωτες ομάδες, εργαζόμενους και αδέσποτα καθώς σύμφωνα με το Ημερήσιο Δελτίο Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την Τετάρτη 22 Ιουλίου, η Αττική εντάσσεται στην Κατηγορία Κινδύνου 5 (Κατάσταση Συναγερμού – Red Code), με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.
Για την αποτροπή κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς, από σήμερα τα μεσάνυχτα και μέχρι νεωτέρας, απαγορεύθηκε η είσοδος και παραμονή επισκεπτών καθώς και η διέλευση οχημάτων στους Λόφους Λυκαβηττού και Φινόπουλου.Επιπροσθέτως, ενεργοποιήθηκε το Μητρώο Εργοληπτών για την ενίσχυση της πυροπροστασίας του λόφου του Λυκαβηττού, με ένα όχημα με κανόνι νερού και ένα όχημα τύπου 4Χ4 και των Κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον ‘Αγιο Ανδρέα Αττικής, με δύο οχήματα με κανόνι νερού και δύο οχήματα τύπου 4Χ4.
Παραμένουν ανοιχτοί επτά κλιματιζόμενοι χώροι Επτά Λέσχες Φιλίας του Δήμου θα συνεχίσουν να λειτουργούν 9 π.μ.
– 9 μ.μ., ως κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες.
Πιο συγκεκριμένα:document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); 1.Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου, Μαμούρη 22 & Δύμης.
Τηλέφωνο: 210 8223946 2.Λέσχη Φιλίας «Η Ανάληψη του Κυρίου» Νέου Κόσμου, Χελντράιχ 15.
Τηλέφωνο: 210 9240403 3.Λέσχη Φιλίας Βοτανικού, Κοζάνης 4.
Τηλέφωνο: 210 3423716 4.Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς, Αίμονος 9 & ‘Αστρους.
Τηλέφωνο: 210 5140877 5.Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου, Αχαρνών 372.
Τηλέφωνο: 210 2012334 6.Λέσχη Φιλίας Κυψέλης, Σκύρου & Καυκάσου.
Τηλέφωνο: 210 8815877 7.Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων, Πανόρμου & Βαθέος.
Τηλέφωνο: 210 6459890 Ειδικά για τις ημέρες των υψηλών θερμοκρασιών, το ΚΥΑΔΑ θα προμηθεύσει τις Λέσχες Φιλίας, το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων και το Κέντρο Ημέρας με νερό, ροφήματα και το ειδικό kit προστασίας.
Ε...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































