ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.2°CΣχεδόν αίθριος44% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Marfin: «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων, αλλά κινητών αντικειμένων», λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 120



Τις δικές τους θέσεις, που αντικρούουν τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τις συλλήψεις δύο 42χρονων -και, εσχάτως, της 46χρονης- αναφορικά με την τραγωδία της Marfin το 2010 παρουσίασαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι συνήγοροι υπεράσπισης.

«Τα στοιχεία τα νεότερα είναι ελάχιστα.

Είναι μία επανεπεξεργασία παλιότερων στοιχείων»googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι δικηγόροι μίλησαν για σοβαρά κενά στη νέα δικογραφία, πλήρη καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και παντελή απουσία πραγματικής ταυτοποίησης των κατηγορουμένων, παραπέμποντας στην προηγούμενη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης που είχε καταλήξει σε αθώωση των τότε κατηγορουμένων.

«Επανεπεξεργασία παλιών στοιχείων και ταυτοποίηση αντικειμένων, όχι προσώπων» Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, ξεκαθάρισε ότι η εικόνα που παρουσιάζεται απέχει πλήρως από την πραγματικότητα της δικογραφίας.

«Το σημερινό μας (σ.σ.

χθες) μήνυμα είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτό το οποίο δείχνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαρρέει η Ελληνική Αστυνομία.

[…] Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι», υπογράμμισε.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως εξήγησε, η αστυνομία προσπαθεί να εμφανίσει την υπόθεση ως πλήρως εξιχνιασμένη, ωστόσο «τα άτομα τα οποία συνελήφθησαν και κατηγορούνται δεν ταυτοποιούνται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και την έκθεση της ΔΑΟΕ».

Ο κ.

Καμπαγιάννης τόνισε με έμφαση πως «η ταυτοποίηση δεν έχει να κάνει ούτε με φυσικά χαρακτηριστικά ούτε καν με σωματότυπους.

Έχει να κάνει με κινητά αντικείμενα», γεγονός που, κατά την υπεράσπιση, καθιστά την κατηγορία έκθετη στην αποδεικτική διαδικασία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «τα στοιχεία τα νεότερα είναι ελάχιστα.

Είναι μία επανεπεξεργασία παλιότερων στοιχείων» και υλικού που βρισκόταν ήδη στα χέρια των αρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 26.2 °C · 44%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies