ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.2°CΣχεδόν αίθριος44% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ανείπωτη θλίψη για τη Μαρία Αντωνογιαννάκη – Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 113



Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, τη Μαρία Αντωνογιαννάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Κνωσού.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο «αντίο», θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της και να σταθεί στο πλευρό των οικείων της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τον αιφνίδιο χαμό της, που σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι συνάδελφοί της και όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ξεχωριστό, με ήθος, επαγγελματισμό και καλοσύνη.

Με δάκρυα στα μάτια, την αποχαιρέτησαν, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις από τη συνεργασία και τη φιλία τους.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον δημοσιογραφικό κόσμο της Κρήτης, όπου υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη το λειτούργημά της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνάδελφος πέθανε από αυτόματη εγκεφαλική αιμορραγία η οποία οφειλόταν πιθανόν σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Η Μαρία Αντωνογιαννάκη, ιδιαιτέρως αγαπητή προσωπικότητα και καλή δημοσιογράφος επί 22 χρόνια στον Όμιλο της Κρήτη TV υπηρετώντας την τηλεόραση, το neakriti.gr και την εφημερίδα “Νέα Κρήτη” βρέθηκε χθες νεκρή στο αυτοκίνητό της μέσα στον οικοπεδικό χώρο του σπιτιού της που χρησιμοποιούνταν ως πάρκινγκ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο αιφνίδιος θάνατός της «πάγωσε» τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και τους Ηρακλειώτες που την εκτιμούσαν για την γλυκιά προσωπικότητά της και την ήρεμη δύναμη που αποδείκνυε ακόμα και στα πολύ δύσκολα ότι διέθετε στη δημοσιογραφία με αφοσίωση στα μέσα ενημέρωσης που εργαζόταν και σεβασμό απέναντι σε όλους τους συναδέλφους της.

Η εικασία ότι ίσως ήταν καρδιολογικό πρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 26.2 °C · 44%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies