H διάσωση σκύλου σε γκρεμό παραλίας της Ζακύνθου από την Πυροσβεστική Ημερομηνία:
Σήμερα 11/6/2026, 19:48 - Εμφανίσεις: 17
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός σκύλου στη Ζάκυνθο, ο οποίος κινδύνεψε σοβαρά όταν έπεσε σε έναν απόκρημνο γκρεμό στην παραλία Πισίνες, στην περιοχή του Κεριού.
Για τη διάσωσή του στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση το μεσημέρι της Πέμπτης (11/6), με τους άνδρες της Π.Υ.
Ζακύνθου και της 17ης ΕΜΟΔΕ να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.
Οι πυροσβέστες πλησίασαν το ζώο με ιδιαίτερη προσοχή αξιοποιώντας εξειδικευμένο ορειβατικό εξοπλισμό και κατάφεραν να το ανασύρουν με ασφάλεια από το δύσβατο σημείο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Αμέσως μετά, το σκυλάκι παραδόθηκε σε κτηνίατρο, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάσταση της υγείας του.
Φωτογραφία: Ο σκυλάκος κινδύνεψε, αλλά οι Πυροσβέστες της Π.Υ.
Ζακύνθου και της 17ης ΕΜΟΔΕ 🧑🚒 τον προσέγγισαν και με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού 🧗♂️, τον ανέβασαν με ασφάλεια από τον γκρεμό ⛰️ στην παραλία Πισίνες της Τ.Κ.
Κεριού 🐕 και τον παρέδωσαν σε κτηνίατρο pic.twitter.com/IqEeD07jKr — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 11, 2026...