ΚΑΙΡΟΣ · LIVE13.9°CΣχεδόν αίθριος81% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ζάκυνθος: Στο νοσοκομείο δύο Βρετανίδες που υπέστησαν τραυματισμό σε τουριστική περιήγηση με σκάφος - Δύο συλλήψεις

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 105



Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο Βρετανίδες που έκαναν τουρισμό στη Ζάκυνθο, όταν υπέστησαν τραυματισμό από έντονο κυματισμό που προκάλεσε σκάφος που πέρασε δίπλα από τη λέμβο στην οποία επέβαιναν στη διάρκεια περιήγησης στις ακτές του νησιού.

Οι δύο Βρετανίδες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο από τον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη σε ιδιωτική κλινική του νησιού Όπως τονίζει το imerazante.gr, πρόκειται για μια 58χρονη και μια 55χρονη από τη Βρετανία, οι οποίες επέβαιναν σε εκμισθούμενο σκάφος που τους μετέφερε στον Άγιο Σώστη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Το ατύχημα κατεγράφη στη θαλάσσια περιοχή «Κερί» τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, οπότε και ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ζακύνθου για τον τραυματισμό των δύο αλλοδαπών.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται ανακοίνωση του Λιμενικού, «κατά δήλωση της κυβερνήτη και των επιβαινόντων, κατά την επιστροφή της λέμβου από περιηγητικό πλου προς τον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη, ένα παραπλέον σκάφος που έπλεε με αυξημένη ταχύτητα προκάλεσε έντονο κυματισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 55χρονης και της 58χρονης στη μέση και το αριστερό πόδι, αντίστοιχα».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η λέμβος κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη, απ’ όπου οι δύο τραυματισθείσες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική της Ζακύνθου, όπου παραμένουν νοσηλευόμενες».

Το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που πραγματοποιεί την προανάκριση προέβη στη σύλληψη του κυβερνήτη και του ιδιοκτήτη της λέμβου για παράβαση του άρθρου 314 παρ.

Β’ 2 του Π.Κ.

«Σωματική βλάβη κατά συρροή από υπόχρεο»....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 13.9 °C · 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies