ΚΑΙΡΟΣ · LIVE18.9°CΝεφώσεις49% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 113



Πρωταθλητής του τζούντο συνελήφθη το βράδυ της  περασμένης Τετάρτης στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο Κιάτο, με 1,15 εκατ.

ευρώ σε μετρητά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

«Μάζεψα αυτά τα χρήματα από διάφορους επιχειρηματίες της Αττικής και τα μετέφερα σε έναν άλλον επιχειρηματία στην Πελοπόννησο» Λίγο έξω από το Κιάτο αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε γνωστός πρωταθλητής τζούντο και προχώρησαν σε έλεγχο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Όπως προκύπτει από το Star στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα σε σακούλες σούπερ μάρκετ, εντοπίστηκε το ποσό των 1.150.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο αθλητής οδηγήθηκε άμεσα στη ΓΑΔΑ, όπου εξεταζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας από στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ίδιος κάνει την εμφάνισή του ψύχραιμος και υποστηρίζει μια συγκεκριμένη εκδοχή: «Μάζεψα αυτά τα χρήματα από διάφορους επιχειρηματίες της Αττικής και τα μετέφερα σε έναν άλλον επιχειρηματία στην Πελοπόννησο».

Οι Αρχές εξετάζουν τρία βασικά σενάρια: εάν πρόκειται για προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, για υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ή για εκτεταμένη φοροδιαφυγή.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Παρά το γεγονός ότι ο πρωταθλητής δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και διαθέτει «καθαρό» ποινικό μητρώο, καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις για την προέλευση του μεγάλου αυτού χρηματικού ποσού.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο ίδιος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τον περιορισμό να παραμείνει διαθέσιμος στις Αρχές, καθώς πρόκειται να κληθεί εκ νέου για να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία και νόμιμα παραστατικά που να δικαιολογούν τα χρήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την Αστυνομία να εστιάζει στην ταυτότητα του επιχειρηματία στην Πελοπόννησο, τον οποίο ο αθλητής κατονόμασε ως παραλήπτη των χρημάτων.

Σκοπός είναι να δι...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 18.9 °C · 49%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies