ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17.7°CΝεφώσεις56% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει - Προσπαθεί να τον παραπλάνησει

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 92



Συγκλονίζει ο διάλογος που είχε ο 40χρονος με τον αδερφό της Ελευθερίας νωρίς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και ενώ μια ημέρα πριν έχει δολοφονήσει την πρώην σύντροφό του.

Μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων, ο 40χονος εμφανίζεται δήθεν να ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ελευθερίας και μάλιστακαταβάλει προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τον αδερφό της δίνοντας παραπλανητικές πληροφορίες για το που θα μπορούσε να είναι.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων ξεκινά στις 5 τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (20 Απριλίου), μία ημέρα πιο νωρίς, όπως αποδείχθηκε ο 40χρονος είχε σκοτώσει την Ελευθερία με μία σφαίρα στο κεφάλι και είχε κρύψει το πτώμα και το αυτοκίνητό της σε δύσβατο σημείο κοντά στο χωριό του Αγία Βαρβάρα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο διάλογος που σοκάρει 40χρονος: Καλημέρα Αλέκο Αδερφός: Καλημέρα 40χρονος: Είδα την κλήση, μιλήσατε;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Αδερφός: Όχι, δεν την έχουμε βρει ακόμα πουθενά 40χρονος: Δεν γίνεται ρε φίλε, κάποιον θα ενημέρωσε πού θα πάει Αδερφός: Τίποτα πουθενά, κανέναν φίλε, άστα έχουμε τρελαθεί 40χρονος: Λογικό είναι Αλέκο, την πήρα κι εγώ μήπως το σηκώσει αλλά τίποτα Αδερφός: Δεν ξέρω, έχουμε ψάξει παντού, δεν σηκώνει πουθενά το τηλέφωνο.

Πήγαμε με τα παιδιά από αστυνομία και δηλώσαμε εξαφάνιση 40χρονος: Καλά το κάνατε, το θέμα είναι γιατί δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ρε φίλε σε κανέναν και τον χρόνο της να ήθελε ή να έφυγε μακριά τα το έλεγε κάπου.

Ήξερε τον κωδικό του σπιτιού μου στην Αγία Βαρβάρα, σκέφτηκα μήπως πήγε αλλά θυμήθηκα ότι έχω βγάλει το κλειδί όταν χωρίσαμε και δεν θα μπορούσε να μπει Αδερφός: Δεν ξέρω αλήθεια πφφgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); 40χρονος: Ούτε εγώ Αλέκο, σταματήσαμε να μιλάμε, δεν το αντέχαμε, ελπίζω να είναι μόνο καλά και απλά να ήθελε τον χρόνο της.

Κάποια στιγμή μου έλεγε ότι είχε την επιθυμία να πάει στον Άγιο Παΐσιο, λίγο τραβηγμένο να μην ενημερώσει, δεν μου έρχεται κάτι άλλο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 17.7 °C · 56%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies