Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε Ημερομηνία:
Σήμερα 19/4/2026, 17:16 - Εμφανίσεις: 13
Ένας 56χρονος καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από τον γείτονα του.
Το συμβάν συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην Πάτρα.
Και όλα αυτά; Για το ποσό των 20 ευρώ που φέρεται να αρνήθηκε να του δώσει το θύμα.
Ο 56χρονος, μιλώντας στο in, περιγράφει τα όσα συνέβησαν.
«Τον έβλεπα καθημερινά, χωρίς να έχω άλλη επαφή μαζί του.
Μου χτύπησε το κουδούνι, κάτι που το είχε ξανακάνει περίπου 10 μέρες πριν και μου ζήτησε 5 ευρώ γιατί είχε την επιθυμία να πληρώσει ένα ταξί που είχε πάρει και δεν είχε να το πληρώσει.
Τον διευκόλυνα χωρίς να επιβεβαιώσω εάν όντως ήθελε ταξί και μετά από λίγο, επέστρεψε και μου δήλωσε ότι δεν του αρκούσαν τα 5 ευρώ, ήθελε 20 ευρώ παραπάνω.
Εκείνη την ώρα του αρνήθηκα και του λέω “φύγε δεν έχω άλλα”» τονίζει το θύμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο φερόμενος δράστης, τότε, όχι απλά δεν έφυγε, αλλά εισέβαλλε στο σπίτι του 56χρονου.
«Εκείνη την ώρα του είπα ότι αν δεν φύγει θα καλούσα την αστυνομία.
Αυτός μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και πήγε στο γραφείο μου που αφαίρεσε ένα τάμπλετ.
Δεν έφυγε, ήθελε χρήματα.
Εκείνη τη στιγμή στην προσπάθειά μου να τον σταματήσω και να πάρω το τάμπλετ, με χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ στο κεφάλι, χτύπησα σοβαρά.
Εκείνη τη στιγμή εισήλθαν στο σπίτι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο για να μεταφερθώ στο νοσοκομείο επειδή είχα τραυματιστεί στο κεφάλι και στο στήθος» συνεχίζει ο 56χρονος.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο τραυματισμός του 56χρονου που φέρεται να συνέβη από τον γείτονά του Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης λίγες μέρες πιο νωρίς είχε ληστέψει υποκατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Πάτρας, αφαιρώντας από το ταμείο το ποσό των 1.800 ευρώ.
Εις βάρος του συνετάχθη δικογραφία κακουργηματικού ...