ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17.2°CΝεφώσεις48% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κακοκαιρία Deborah: Πότε θα χτυπήσει την Αττική

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 117



Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, με την ονομασία «Deborah», έχει σχηματιστεί βόρεια της Αδριατικής και ετοιμάζεται να σαρώσει τη χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Όπως προκύπτει από τα προγνωστικά μοντέλα,, το σύστημα φέρνει μαζί του πολύ έντονες βροχές, καταιγίδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια στα ορεινά.

Πότε θα επηρεαστεί η Αττική Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο των φαινομένων την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, από το μεσημέρι έως και το απόγευμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Live η πορεία της κακοκαιρίας:  Η ένταση των φαινομένων: Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς υπογραμμίζει πως το σύστημα θέλει προσοχή, καθώς είναι πιθανό να επιφέρει τοπικές καταιγίδες στην Αθήνα.

Όπως προκύπτει από τα δεδομένα του ENS meteogram, το μέγιστο πιθανό ύψος υετού μέσα σε ένα εξάωρο θα μπορούσε να φτάσει τα 10 έως 14 χιλιοστά.

Πάντως, το επικρατέστερο σενάριο αναφέρεται σε πιο ήπια φαινόμενα, της τάξης των 2 έως 6 χιλιοστών.

Η γενική εικόνα: Στο ίδιο μήκος κύματος, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλά για μια απολύτως τυπική μεταβολή για τον Μάρτιο.

Σημειώνει πως οι βροχές στο Λεκανοπέδιο θα είναι τοπικές και κατά κανόνα ασθενείς, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προσθέτει επίσης ότι το πέρασμα από την πρωτεύουσα δεν πρόκειται να αφήσει κάτι το ιδιαίτερα «αξιόλογο».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι 3 «κόκκινες» ζώνες της κακοκαιρίας Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η κακοκαιρία θα χτυπήσει με μεγαλύτερη δριμύτατοτητα.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τρεις γεωγραφικές ζώνες, όπου αναμένονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Δυτική Ελλάδα: Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/3).

Θράκη, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο: Η κακοκαιρία θα ενταθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 17.2 °C · 48%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies