ΚΑΙΡΟΣ · LIVE24.2°CΣχεδόν αίθριος34% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 60



Απόδοση δικαιοσύνης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ζητούν συμμετέχοντες στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα που μίλησαν στο in. Παράλληλα, τονίζουν ότι πρέπει «να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά και να βρίσκονται».

Να υπενθυμιστεί ότι σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο Σύνταγμα, όπως και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας.

Εκπρόσωπος του συλλόγου φοιτητών Νομικής επισήμανε στο in πως «ήρθαμε εδώ ξανά εν όψει της συμπλήρωσης τριών χρόνων από το έγκλημα των Τεμπών, για να κάνουμε σαφές ότι αυτό το έγκλημα δεν πρόκειται να συγκαλυφθεί, να ξεχαστεί.

Ήρθαμε εδώ να κάνουμε εμφανή τα αιτήματά μας για να μην ξαναγίνουν ‘νέα Τέμπη’, να μην επαναληφθεί αυτό το έγκλημα ούτε στον σιδηρόδρομο, ούτε στα εργοστάσια, ούτε πουθενά.

Απαιτούμε εδώ και τώρα δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά και να βρίσκονται.

Κρατικοποίηση του σιδηροδρόμου χωρίς αποζημίωση στη Hellenic Train, να περάσουν οι σιδηρόδρομοι στον έλεγχο των εργαζομένων που τόσο καιρό προειδοποιούσαν για το έγκλημα των Τεμπών.

Απαιτούμε τώρα να σταματήσει η βάρβαρη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, αυτή η πολιτική που από τα Τέμπη μέχρι τις σχολές μας, μάς τσακίζει το μέλλον και μας λαμβάνει τη ζωή».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Δείτε βίντεο: Από πλευράς του, ο Γιάννος Γιαννόπουλος από την «πρωτοβουλία για μια νέα, ενωτική και ανατρεπτική Αριστερά» τόνισε, μεταξύ άλλων, στο in ότι «είμαστε σήμερα εδώ τρία χρόνια από τα έγκλημα στα Τέμπη μαζί με όλα τα σωματεία, τον σύλλογο των συγγενών, συλλογικότητες, εργασιακούς χώρους και άλλους για να απαιτήσουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη, να πληρώσουν και οι πολιτικοί υπεύθυνοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται και να γυρίσει ο σιδηρόδρομος όπως και όλες οι συγκοινωνίες στο δημόσιο».

Κατήγγειλε παράλληλα προσαγωγές «στον σωρό» από την αστυνομία ατόμων που επιχειρούν να μεταβούν στον χώρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 24.2 °C · 34%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies