Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 28%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κακοκαιρία: Θυελλώδεις άνεμοι σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα - Κατολισθήσεις στην Πελοπόννησο
Ημερομηνία: Σήμερα 18/2/2026, 08:44 - Εμφανίσεις: 28



Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν την Κεντρική Μακεδονία, με τη Θεσσαλονίκη να είναι στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Η πυροσβεστική δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (17.02.2026) τουλάχιστον 30 κλήσεις για πτώσεις δέντρων αλλά και για απομάκρυνση αντικειμένων που μπλόκαραν στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα υπήρξαν και στο αεροδρόμιο Μακεδονία καθώς ακυρώθηκαν, για λόγους ασφαλείας, οι βραδινές πτήσεις λόγω θυελλωδών ανέμων Στην οδό Καλού, μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στην οδό Μίκη Θεοδωράκη, από την άλλη, κάδος σκουπιδιών «προσγειώθηκε» πάνω σε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να επιφέρει ζημιές και απώλειες.

Οι άνεμοι ωστόσο «χτύπησαν» και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στην οδό Μοναστηρίου έκλεισε για λίγο η αριστερή λωρίδα καθώς ένας κάδος είχε μετακινηθεί από τους ισχυρούς βοριάδες μέσα στο δρόμο.

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τον διώχνει.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Λόγω των ανέμων, η θάλασσα στους Νέους Επιβάτες και στην Αγία Τριάδα βγήκε κυριολεκτικά στο οδόστρωμα, με το νερό να καλύπτει τον παραλιακό δρόμο.

Προβλήματα υπήρξαν επίσης και στο αεροδρόμιο Μακεδονία καθώς ακυρώθηκαν, για λόγους ασφαλείας, οι βραδινές πτήσεις αφού οι θυελλώδεις άνεμοι δεν επέτρεπαν στα αεροπλάνα να προσεγγίσουν με ασφάλεια τη Θεσσαλονίκη.

Κινδύνεψαν να σπάσουν τα αναχώματα του Στρυμώνα στις Σέρρες Συναγερμός σήμανε στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όταν κινδύνεψαν να σπάσουν τα αναχώματα του ποταμού Στρυμώνα στην περιοχή Αχινού-Ιβήρων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις μεγάλος όγκος νερού από τα κανάλια που καταλήγουν στον Στρυμώνα, άνοιξαν τα αναχώματα με κίνδυνο να σπάσουν και να πλημμυρίσει όλη η περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άνδρες της πολιτικής προστασίας Σερρών με ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 28%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies