Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
5.5 °C 81%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες - Όσα αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη
Ημερομηνία: Σήμερα 4/2/2026, 19:36 - Εμφανίσεις: 15



Κάθοδο με τα τρακτέρ στην Αθήνα απεφάνθη το συντονιστικό της Επιτροπής των Μπλόκων. Η μέρα που θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο ορίστηκε η Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο in o Κώστας Τζέλλας, επικεφαλής του μπλόκου Καρδίτσας δήλωσε τα εξής: «H απόφαση πάρθηκε συλλογικά με εκπροσώπους από 48 μπλόκα να δίνουν το παρών στη σύσκεψη και άλλους τέσσερις να συμμετέχουν διαδικτυακά.

Συμφωνήσαμε παμψηφεί και τα 54 μπλόκα με το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Σκοπός, να κάνουμε ολονυκτία στο Σύνταγμα και να αποχωρήσουμε την επόμενη μέρα το Σάββατο.

Θα ξεκινήσουμε πρωί με τα τρακτέρ μας από τα μπλόκα με σκοπό το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Παπαδάκης, επικεφαλής του μπλόκου της Θήβας επισήμανε τα εξής μιλώντας στο in: «Τα αιτήματα μας δεν δικαιώθηκαν.

Είναι ακόμα σε εφαρμογή.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε όπως είχαμε προαναγγείλει από τη μέρα που τελείωσανμ και επίσημα τα μπλόκα.

Η κάθοδος στην Αθήνα με τα τρακτέρ και ένα μεγάλο συλαλλητήριο στην Αθήνα ήταν πάντα ένα από τα χαρτιά μας και τώρα ήρθε η ώρα να το παίξουμε.

Μας ενδιαφέρει η συμμετοχή του κόσμου της Αθήνας, να δουν εμάς και τον αγώνα μας από κοντά, να μας γνωρίσουν, να συμμετάσχουν μαζί μας».

Παράλληλα θα διοργανωθούν συλλαλητήρια την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας ενώ θα συμμετέχουν και στις κινητοποιήσεις, στις 28 Φεβρουαρίου, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως τόνισε ο Ρίζος Μαρουδας: «τα προβλήματα δεν λύθηκαν και ο αγώνας μας συνεχίζεται».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Νωρίτερα το μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, Ευρυπίδης Κατσαρός, είχε δηλώσει πως: «Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν σταμάτησε τίποτα, με άλλες μορφές κινητοποίησης.

Σήμερα έχουμε την πανελ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
5.5 °C 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies