ΚΑΙΡΟΣ · LIVE15.9°CΤοπικά νέφη93% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Προβλήματα στη Σάμο από την κακοκαιρία : Η θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά - Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 54



Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Σάμου προκαλεί η έντονη κακοκαιρία που πλήττει το νησί από τις πρωινές ώρες.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις οδήγησαν ήδη στην κατάρρευση της πρώτης γέφυρας στον Μεσόκαμπο, ενώ σε αρκετά σημεία η κυκλοφορία πραγματοποιείται με μεγάλη δυσκολία λόγω φερτών υλικών και συσσώρευσης υδάτων.

Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένοι δρόμοι συνθέτουν το σκηνικό, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στην παραλιακή λεωφόρο του Βαθέος η θάλασσα βγήκε στη στεριά, αναγκάζοντας την Πυροσβεστική να επέμβει για τον απεγκλωβισμό ακινητοποιημένων οχημάτων.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη παραμένει η μεγάλη στροφή προς Πυθαγόρειο, μετά τον «Πρωτέα», όπου επισημαίνεται συνεχής πτώση χωμάτων και πετρών στο οδόστρωμα, περιορίζοντας δραστικά την ορατότητα και την ασφάλεια των οδηγών.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Πλημμύρες σε αρκετές περιοχές Προβλήματα καταγράφηκαν σε κεντρικά σημεία στο Εμπορείο, το Μεγαλοχώρι, τον Μονόλιθο, τον Πύργο και τη Μεσαριά, όπου οι δρόμοι πλημμύρισαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ισχυρή νεροποντή προκάλεσε τη δημιουργία χειμάρρων, που παρέσυραν κάδους απορριμμάτων, κλαδιά και άλλα φερτά υλικά, δυσχεραίνοντας σημαντικά τις μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών.

Ως τώρα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές και απώλειες, ωστόσο οι αρχές παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, νέο κύμα βροχοπτώσεων πρόκειται να πλήξει το νησί αργά το βράδυ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Κατολισθήσεις Αντίστοιχα προβλήματα αποθηκεύονται και στον άξονα Βαθύ–Κοκκάρι, με πτώσεις βράχων λίγο πριν από το στρατόπεδο, ενώ στην περιοχή της Τσαμαδού αναφέρθηκαν μικρής έκτασης κατολισθήσεις.

Στην περιοχή του Πυθαγορείου το νερό έχει σκεπάσει το οδόστρωμα σε καίρια σημεία, όπως...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη · 15.9 °C · 93%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies