ΚΑΙΡΟΣ · LIVE11.9°CΑσθενής βροχή76% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αγρότες: Σε διάλογο με τους «πρόθυμους» πάει η κυβέρνηση μετά το «μπλόκο» της Πανελλαδικής Επιτροπής

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 61



Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τους αγρότες.

Μετά από σχεδόν 45 ημέρες στα μπλόκα η πολυαναμενόμενη συνάντηση των εκπροσώπων του αγροκτηνοτροφικού κόσμου με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου τινάχθηκε στον «αέρα».

«Παγώνει» το μονοπάτι του διαλόγου.

Η στρατηγική των «δύο ραντεβού» δυναμίτισε το κλίμα.

«Μας εμπαίζουν» καταγγέλλουν οι αγρότες από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων Η στρατηγική των «δύο ραντεβού» που υιοθέτησε η κυβέρνηση δυναμίτισε το κλίμα με την πλειοψηφία των αγροτών να καταλογίζουν στην κυβέρνηση προσπάθεια διάσπασης του αγροτικού μετώπου και το Μαξίμου να επιρρίπτει ευθύνες σε «εκείνους που με οποιοδήποτε κίνητρο θέλουν να συνεχίσουν την επαναστατική γυμναστική».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Κάτι άρχισε να αχνοφαίνεται Η κατάσταση άρχισε να μυρίζει μπαρούτι από την Κυριακή (11/01).

Οι δύο επιτροπές που δέχθηκε ο πρωθυπουργός να συναντήσει περιελάμβανε και τα αποσχισθέντα από το κοινό μέτωπο μπλόκα.

Μπλόκο Νίκαιας Όπως έγραφε το in, οι υποψίες των αγροτών πως στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα επιβληθεί και η παρουσία των μπλόκων των «προθύμων» –Πράσινα Φανάρια, Κερδύλλια, Κορίνθιοι, Κρητικοί κ.α- επιβεβαιώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας αφού έγινε γνωστό πως τα αποσχισθέντα μπλόκα θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό το μεσημερι (15.00) της Τρίτης.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έχει προσπαθήσει να ξεδιαλύνει την κατάσταση λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα συναντήσει μόνο εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων αλλά και εκπροσώπους από περίπου 6 μπλόκα που έχουν διαφοροποιηθεί από την Πανελλαδική.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Σε μια εξελίξη της τελευταίας στιγμή ρήγμα φαίνεται πως υπάρχει και στο μειοψηφικό μπλοκ καθώς σε αλλαγή στάσης προχώρησαν οι αγρότες από την Κρήτη.

Ενώ ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies