Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
3 °C 81%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

«Μπλόκο» στον κοινωνικό αυτοματισμό από τους αγρότες - «Κάλαντα» στους δρόμους με ανοιχτές λωρίδες κυκλοφορίας
Ημερομηνία: 23/12/2025, 23:00 - Εμφανίσεις: 8



Στον κοινωνικό αυτοματισμό επενδύει η κυβέρνηση εκμεταλευόμενη σε απόλυτο βαθμό τη μεγάλη έξοδο ενόψει Χριστουγέννων.

Οι κλειστοί δρόμοι και οι εικόνες με ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» για την επικοινωνιακή αντεπίθεση του Μαξίμου με τους αγρότες να «σηκώνουν το γάντι» και να απαντούν με περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας στη διάθεση των εκδρομέων που ώρα με την ώρα θα γίνονται περισσότεροι.

Έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων μέσω εκτροπών της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ.

έχει ήδη ξεδιπλώσει το σχέδιο της που «πατάει» σε έναν κρίσιμο παράγοντα, την «ασφάλεια» διοχετεύοντας την κίνηση των αυτοκινήτων μέσω παρακαμπτήριων παρά το γεγονός πως η αναδιάταξη των τρακτέρ στα μπλόκα επιτρέπουν τη διέλευση των οχημάτων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Κυκλοφοριακό έμφραγμα Το αποτέλεσμα: κυκλοφοριακό κομφούζιο σε βασικές οδικές αρτηρίες και μεγάλες καθυστερήσεις στην έξοδο των εκδρομέων.

Άκρως ανησυχητικά είναι τα πλάνα που μεταδίδονται με οδηγούς να κινούνται σε εξαιρετικά επικίνδυνες οδούς κόντρα στο βασικό αφήγημα της ΕΛ.ΑΣ., περί ασφάλειας των μετακινήσεων.

Μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες στους δρόμους οι αγρότες, έχοντας αντιληφθεί την «παγίδα», υλοποιούν στο ακέραιο την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για διευκόλυνση των μετακινήσεων στις γιορτές των Χριστουγέννων και διαμηνύουν πως «η προσπάθεια της κυβέρνησης για κοινωνικό αυτοματισμό πέφτει ξανά στο κενό».

Κάπως έτσι, στο μπλόκο των Μαλγάρων αποφάσισαν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στα πλάγια της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, απελευθερώνοντας δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Αθήνα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα δόθηκε ξανά σε χρήση, ενώ το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη άνοιγε περιοδικά τις προηγούμενες μέρες.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε αναδιάταξη των τρακτέρ, επιτρέποντας την ομαλή διέλευση των οχημάτων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
3 °C 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies