Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης



Ασθενής βροχή
5.5 °C 87%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
Ημερομηνία: 10/12/2025, 07:16 - Εμφανίσεις: 58



Βέβαιοι ότι τα ευρήματα που εντόπισαν στο κλεμμένο ΙΧ στα Καλύβια θα χρησιμοποιούνταν για την εκτέλεση συμβολαίου θανάτου είναι οι αστυνομικοί του ελληνικού FBI.

Όσα βρήκαν στο πορτ-μπαγκάζ του ΙΧ οι αστυνομικοί έδειχναν επίσης ότι το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο για δράση, κάτι που σημαίνει ότι το χτύπημα θα μπορούσε να γινόταν ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτός από τα όπλα και το μπιτόνι με τη βενζίνη, εντόπισαν και drone με το οποίο οι κακοποιοί θα έκαναν παρακολούθηση του στόχου τους, για να πετύχουν σίγουρα το σκοπό τους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αυτό γεννά υποψίες στην Κατεχάκη για το ποιος θα μπορούσε να ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο είχε γραφτεί το «συμβόλαιο θανάτου», αλλά και για το ποιος θα μπορούσε να ήταν ο ηθικός αυτουργός.

Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία από τον 37χρονο που έχει συλληφθεί, ωστόσο, ο Κρητικός με το «βαρύ» ποινικό παρελθόν δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τις Αρχές.

Τα όπλα και τα κινητά Οι έμπειροι αξιωματικοί του ελληνικού FBI προσπαθούν να συνθέσουν το «χάρτη» της εγκληματικής ομάδας που θα έκανε την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Εκτιμούν ότι οι δράστες θα ήταν τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις, χωρισμένη σε δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί ο ρόλος του 37χρονου συλληφθέντα.

Τα όπλα (τρία καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, 7 γεμιστήρες και σιγαστήρας) έχουν ήδη μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό να εξεταστούν για DNA και να γίνει βαλλιστικός έλεγχος, με σκοπό να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Παράλληλα, οι Αρχές αναμένουν στοιχεία και από τα τρία κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στα Καλύβια, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι χρησιμοποιούνταν από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ακόμα, στο χώρο που έγινε η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν και ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που είχαν κλαπεί από διάφορες περι...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Ασθενής βροχή
5.5 °C 87%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies