Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
4 °C 76%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κακοκαιρία: Λόγω καθόδου βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
Ημερομηνία: 6/12/2025, 03:48 - Εμφανίσεις: 76



Εκλεισαν λόγω καθόδου βράχων δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi).

Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Ψ.Ν.Α Δαφνί στο ρεύμα προς Αθήνα Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, λίγα λεπτά πριν τις 03:00 σήμερα Σάββατο, έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδες κυκλοφορίας εξαιτίας κατολίσθησης που κατεγράφη στο ύψος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Δαφνίου, στην περιοχή του Χαϊδαρίου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Λόγω καθόδου βράχων στο οδόστρωμα κλειστή για την κίνηση των αυτοκινήτων η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στη Λ.

Αθηνών στο ύψος του Ψ.Ν.Α Δαφνί στο ρεύμα προς Αθήνα στην περιοχή του Χαϊδαρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές και απώλειες Από την κατολίσθηση, η οποία προφανώς προκλήθηκε από την κακοκαιρία, δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα τραυματισμός ατόμου ή πρόκληση ζημιών σε αυτοκίνητα.

Η κακοκαιρία Byron εξακολουθεί να πλήττει περιοχές της χώρας και να προκαλεί προβλήματα και καταστροφές.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Εχουν ήδη σημειωθεί πλημμύρες, κατολισθήσεις και παρασύρσεις οχημάτων, με τις Αρχές να καταγράφουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί από σήμερα το μεσημέρι.

Διαδοχικά κύματα ισχυρών καταιγίδων επηρέασαν την Αττική – κυρίως στις δυτικές περιοχές – τη Μεσσηνία και την Εύβοια.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε χθες Παρασκευή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες που ήδη εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας κυρίως χώρας θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο (06-12-2025) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά να είναι ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και κατά διαστήματα από ισχυρούς ανέμους (περισσότερα εδώ)....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
4 °C 76%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies