Μπλόκα παντού από τη Νίκαια μέχρι τον Έβρο κυκλώνουν την κυβέρνηση - «Στους δρόμους είναι οι τίμιοι αγρότες» Ημερομηνία:
Σήμερα 2/12/2025, 09:04 - Εμφανίσεις: 15
Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω στις διεκδικήσεις τους δηλώνουν οι αγρότες που πολλαπλασιάζουν τα μπλόκα και ενισχύουν αυτά που ήδη έχουν στήσει στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, στον Ε-65 στην Καρδίτσα, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και στο τελωνείο των Ευζώνων.
«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να μας εμπαίζει και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα μας.
Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω», διεμήνυσαν, οι εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αλιείς που πήραν μέρος στη συνέλευση του Μπλόκου Νίκαιας το απόγευμα της Δευτέρας.
Οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται, οι αποκλεισμοί δρόμων πολλαπλασιάζονται και τα μπλόκα ενισχύονται με ακόμα περισσότερα τρακτέρgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αγρότες: Πολλαπλασιάζονται και ενισχύονται τα μπλόκα Στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, με την κυκλοφορία να γίνεται μέσω του κόμβου του Πλατύκαμπου.
Όπως ανακοινώθηκε εκεί θα φτάσουν σήμερα Τρίτη τρακτέρ και από άλλα χωριά της Λάρισας, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό τους σε περισσότερα από 1.000.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ταυτόχρονα, κτηνοτρόφοι θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για να μοιράσουν στους διερχομένους πολίτες γάλατα, όπως μεταδίδει το onlarissa.
Αμέσως μετά θα κατευθυνθούν στον κόμβο του Πλατυκάμπου και από εκεί συντεταγμένα θα μεταβούν όλα τα αγροτικά μηχανήματα στο μπλόκο της Νίκαιας.
Το απόγευμα θα γίνει νέα συνέλευση των αγροτών στο σημείο, κάτι που όπως αποφασίστηκε από τους αγρότες θα γίνεται κάθε απόγευμα.
Όπως επίσης έγινε γνωστό στο μπλόκο της Νίκαιας, σήμερα θα βρεθούν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους οι αυτοκινητιστές των ταξί της πόλης που από σήμερα βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση 48 ωρώνgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Στους δρόμους είναι οι τίμιοι αγρότες» Από τη Νίκαια, ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν.