Κρήτη: Κατέληξε στα τραύματά της η 78χρονη που είχε παρασυρθεί από Ι.Χ. σε δρόμο του Ηρακλείου Ημερομηνία:
Σήμερα 19/11/2025, 11:16 - Εμφανίσεις: 17
Κατέληξε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ η 78χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε κάθετα δρόμο που οδηγούσε στο νοσοκομείο.
Η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία Όπως προκύπτει από το patris.gr, η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τρίτης υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η ηλικιωμένη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει από την πρώτη στιγμή την κατάσταση της υγείας της ιδιαίτερα κρίσιμη.
Να υπενθυμιστεί ότι το τροχαίο κατεγράφη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου.
Την ώρα που 78χρονη διέσχιζε τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα το σώμα της εκσφεντονιστεί στον αέρα και να καταλήξει στο οδόστρωμα.
Αν και διακομίστηκε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή....