ΚΑΙΡΟΣ · LIVE13.7°CΝεφώσεις58% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 68



Πορτοκαλί προειδοποίηση για κατά τόπους πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες εξέδωσε η ΕΜΥ με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού τη Δευτέρα.

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα τη Δευτέρα (10-11-25) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Επιπλέον μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο καθώς και στα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Σήμερα αναμένονται πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες επίσης στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, από νωρίς το απόγευμα στη Θράκη, αλλά και στην Αττική έως το απόγευμα.

Αύριο Τρίτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός: Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένοι δρόμοι Η Ήπειρος στο σύνολό της δέχθηκε έντονη βροχόπτωση με αστραπές και βροντές για περισσότερες από πέντε ώρες, με τους πολίτες να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σήμερα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως προκύπτει από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Πρέβεζα πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια λόγω των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή.

Η Πυροσβεστική στην Πρέβεζα δέχθηκε δεκάδες κλήσεις από πολίτες που βλέποντες βουλωμένες τις σχάρες στα φρεάτια φοβήθηκαν για πλημμύρες.

Σε έξι περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για την άντληση υδάτων από υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αντλήσεις υδάτων έγιναν επίσης στην Αμμουδιά και στην Φιλιππιάδα, ενώ σε έξι περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνουν κοπές δέντρων τα οποία έπεσαν από ριπές ανέμων.

Δέντρα έπεσαν και στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, δέντρο έπεσε στις 5:00 το πρωί επί της οδού Αρμενοπούλου στο κέντρο της πόλης και έσπασε παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Μία ώρα αρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies