Πάτρα: Άγρια συμπλοκή σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο με γροθιά και έβγαλε πιστόλι Ημερομηνία:
29/10/2025, 23:24 - Εμφανίσεις: 20
Άγριο επεισόδιο κατεγράφη αργά το βράδυ της Τρίτης σε νυχτερινό μαγαζί, στο κέντρο της Πάτρας.
Όλα είχαν αρχίσει όταν άνδρας, ενεπλάκη σε επεισόδιο με 24χρονο πελάτη του καταστήματος. Στη συνεχεία στον καβγά ενεπλάκη και ένας 31χρονος Αλβανός, γνωστός στις διωκτικές Αρχές, σύμφωνα με το tempo24.news.
Τον σημάδεψε με το πιστόλι Ο αλλοδαπός έριξε γροθιά στο πρόσωπο του 24χρονου με συνέπεια να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος.
Και ενώ ο νεαρός βρισκόταν ακίνητος, ο 31χρονος Αλβανός δεν δίστασε να τραβήξει πιστόλι, να το οπλίσει και να το στρέψει σε βάρος του νεαρού.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο μαγαζί επικράτησαν σκηνές πανικού και τα χειρότερα αποφεύχθησαν από τους ψυχραιμότερους που απέτρεψαν τον αλλοδαπό από τη χρήση του όπλου.
Σκηνές πανικού Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, να καταφέρουν να εντοπίσουν άμεσα τον δράστη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος Αλβανός κατά το παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα, ενώ ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών.
Το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων μικροποσότητα κοκαΐνης, μεταλλικές χειροπέδες και ασύρματους πομποδέκτες.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Αναζητείται ένα ακόμα ατόμο Εις βάρος του συνετάχθη δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ αναζητείται και το άτομο που ενεπλάκη αρχικά με τον παθόντα στον καβγά.
Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου έπειτα από την παροχή ιατρικής φροντίδας αποχώρησε....