Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
14.8 °C 82%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μεσσηνία: Η συνάντηση ανιψιού και 22χρονου πριν το έγκλημα - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων
Ημερομηνία: Σήμερα 20/10/2025, 19:24 - Εμφανίσεις: 5



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία και τις σχέσεις των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που αποκάλυψε το MEGA, οι Αρχές έχουν μαρτυρία που αναφέρεται σε δύο συναντήσεις μεταξύ του 33χρονου ανιψιού του 68χρονου θύματος και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του, με τον 22χρονο προφυλακισμένο φερόμενο ως συνεργό στη δολοφονία.

Οι δύο συναντήσεις στην Αθήνα Όπως λέει η μαρτυρία, οι δύο άνδρας είχαν συναντηθεί δύο φορές στην Αθήνα ενώ είχαν προηγηθεί οι δύο επιθέσεις εναντίον του 68χρονου της οποίας έχει παραδεχθεί ότι έκανε ο 22χρονος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Μετά από αυτές τις συναντήσεις ακολούθησε η δολοφονική επίθεση στο κάμπινγκ.

Για την ώρα κανείς δεν θα μπορούσε να πει αν οι συναντήσεις αυτές ήταν τυχαίας ή συνδέονται με κάποιον τρόπο με τα όλα τα γεγονότα είχαν προηγηθεί και ακολούθησαν.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου Ακόμα αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των τηλεφωνικών κλήσεων από την περιοχή γύρω από το κάμπινγκ της Φοινικούντας όπου κατεγράφη η διπλή δολοφονία.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.

έλαβε τα δεδομένα ανάλυσης τηλεφωνικών κλήσεων από τη σάρωση του χώρου και «αναμένεται αύριο να υπάρχουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Είναι η σάρωση του χώρου με σκοπό να δουν το τηλέφωνο των δραστών, να εντοπιστεί κινητό τηλέφωνο που φαίνεται να ανήκει, το πακιστανικό, στον 22χρονο αναφερόμενο ως συνεργό ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει ούτε τι το έκανε αλλά και ποιος είναι ο αριθμός του, με σκοπό να δουν αν αυτό επικοινώνησε τις κρίσιμες ώρες με κάποιο από τα ήδη γνωστά τηλέφωνα κάποιων συγγενικών προσώπων».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τα στοιχεία «Όλο αυτό το πλέγμα των σαρώσεων και των επικοινωνιών τις κρίσιμες ώρες, λίγο πριν και λίγο μετά από τη δολοφονία, έχουν ήδη σταλεί στην ΕΛ.ΑΣ.

και αναμ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
14.8 °C 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies