Κολωνάκι: Η οικιακή βοηθός και η γειτόνισσα που άκουγε τους καβγάδες Ημερομηνία:
Σήμερα 18/10/2025, 05:28 - Εμφανίσεις: 22
Mια οικιακή βοηθός από τη Γεωργία επρόκειτο να ξεκινήσει δουλειά στο σπίτι στο Κολωνάκι.
Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην πολυκατοικία όπου διέμενε η γυναίκα αλλά είχε μετακομίσει σε άλλη περιοχή.
Η εκπομπή «Φως στο Tούνελ» την βρήκε και μίλησε τηλεφωνικώς μαζί της.
«Όσα είχα να πω τα είπα στην αστυνομία που με κάλεσε ξανά και ξανά.
Δεν ξέρω απολύτως τίποτα… Δεν την ήξερα την κυρία, δεν την έχω δει ποτέ.
Το έχω καταθέσει πάρα πολλές φορές… Εκείνη την ημέρα θα πήγαινα πρώτη φορά στο σπίτι της εγώ.
Δεν πρόλαβα ούτε να την δω…»googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η κόρη της Γεωργιανής οικιακής βοηθού, μίλησε και για το σοκ που υπέστη εκείνη την ημέρα.
«Πρώτη μέρα θα πήγαινε σε αυτό το σπίτι και συνέβη αυτό.
Σοκαρισμένη ήταν.
Πέρασαν τρία χρόνια από τότε και έχει πάει τόσες φορές στην αστυνομία…», λέει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν εκείνο το απόγευμα, η μητέρα της είχε ραντεβού με τον γιο της ηλικιωμένης, με σκοπό να την πάει στο σπίτι της για να δουλέψει και φτάνοντας είδε τη φωτιά, εκείνη έδωσε την απάντηση πως δεν γνωρίζει τίποτα και έκλεισε το τηλέφωνο…document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι καβγάδες στο σπίτι στο Κολωνάκι ήταν συχνοί Η γειτόνισσα που μένει στον ίδιο δρόμο θυμάται τα βράδια που δεν υπήρχε ησυχία.
Και εκείνη… με μια φωνή που έτρεμε, να λέει: Δεν θα το ξανακάνω…», περιγράφει σοκαρισμένη.
Το συμβάν ήταν τόσο έντονο και η μάρτυρας επικοινώνησε τότε με άλλη γειτόνισσα.
«Τι κάνουμε;» τη ρώτησε.
Η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Πού να μπλέξουμε τώρα; Τρελή είσαι;» Ο φόβος ήταν διάχυτος.
Κανείς δεν πήρε την Αστυνομία.
Άφησε να εννοηθεί πως οι καβγάδες προέρχονταν από εκείνο το σπίτι στο Κολωνάκι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν καλέσαμε.