ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17.6°CΣχεδόν αίθριος67% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αναζητούσε τη σύζυγο και τα παιδιά του – Εκείνη έκανε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 77



Μια περίεργη υπόθεση είναι σε εξέλιξη, με πρωταγωνιστές δύο εν διαστάσει συζύγους και δύο ανήλικα παιδιά.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ένας πρώην αστυνομικός έκανε μια δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας ότι αναζητά τη σύζυγό του που εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά τους.

«Φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο, είναι κακοποιητικός» Πάντως, η ίδια, μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι η αλήθεια είναι διαφορετική και πως έφυγε από το σπίτι καθώς είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας τόσο από τον εν διαστάσει σύζυγό της όσο και τον πεθερό της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Ο εν διαστάσει σύζυγός μου εδώ και πολύ καιρό μου ασκούσε ενδοοικογενειακή βία, λεκτική και ψυχική.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνη μου.

Τα παιδιά μου ήταν πάντα μπροστά σε όλες τις φασαρίες.

Δεν άντεξα άλλο, έφτασα στα όρια μου» επισήμανε.

Όπως υπογράμμισε, είχε απευθυνθεί πρώτα στην Ελληνική Αστυνομία, όπου είχε τονίζει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Έφυγα από το σπίτι, ζήτησα την προστασία της αστυνομίας, ζήτησα να μου περάσουν το panic button στο κινητό μου, γιατί ομολογώ ότι φοβόμουν, φοβάμαι και συνεχίζω να φοβάμαι με αυτόν τον άνθρωπο, είναι κακοποιητικός.

Δεν άντεξα άλλο, πήρα τα παιδιά μου, πήγε στη πατρική μου οικία, το οποίο εκείνος το γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι εκεί θα μεταβώ, οπότε όλα αυτά ήταν ένα ψέμα απλώς για να με διασύρει πιστεύω και να δείξει ότι είναι ο παρατημένος σύζυγος.

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Δεν είναι νορμάλ άνθρωπος να κάνει μια τέτοια ανάρτηση γνωρίζοντας το πού βρίσκομαι» συμπλήρωσε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τι ισχυρίζεται ο σύζυγος Από τη δική του πλευρά ο πρώην αστυνομικός υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν του είχε τονίζει κάτι και ότι εκείνη λιποθύμησε έπειτα από μια ένταση μεταξύ τους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Απλά έχει πάρει το παιδί και έχει φύγει.

Τα παιδιά και έφυγε.

Είχαμε μια φασαρία χθες το βράδυ με τον αδερφό της και ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies