ΚΑΙΡΟΣ · LIVE13.1°CΝεφώσεις51% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Θήβα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα που πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα στην εθνική οδό

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 90



Παρέα νεαρών μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ να πετάνε πέτρες σε διερχόμενα οχήματα επί της εθνικής οδού στη Θήβα.

Οι δράστες, βρέθηκαν επί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ στο 84,5 χλμ στο ρεύμα πορείας προς Λαμία από αστυνομικούς της Α΄Ο.Π.Κ.Ε.

του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας.

Καταγγελίες οδηγών Αποτελεί δύο ενήλικους ημεδαπούς, μία ενήλικη ημεδαπή, έναν ανήλικο ημεδαπό και μία ανήλικη ημεδαπή, που κατηγορούνται για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όπως προκύπτει από την Αστυνομία ο εντοπισμός και η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης των αστυνομικών δυνάμεων, έπειτα από καταγγελίες διερχόμενων οδηγών στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για ρίψη πετρών στα οχήματά τους, από άτομα που παρευρίσκονταν επί της ΛΕΑ του Αυτοκινητοδρόμου.

Τα άτομα που συνελήφθησαν εντοπίστηκαν πλησίον οχήματος, το οποίο ήταν προσωρινά σταθμευμένο στο σημείο, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρεις ευμεγέθεις πέτρες που εντοπίστηκαν διάσπαρτες επί του οδοστρώματος.

Υπό την επήρεια αλκοόλ Ο οδηγός του οχήματος (ένας εκ των ενήλικων συλληφθέντων), υποβλήθηκε σε έλεγχο μέθης και όπως εντοπίστηκε βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Το όχημα ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας, το οποίο διενήργησε το προανακριτικό έργο.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας/Παράλληλη έδρα Θηβών....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies