ΚΑΙΡΟΣ · LIVE11.6°CΤοπικά νέφη62% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αυτός είναι ο μαστροπός με το παρατσούκλι «Κοντός» – Βίαζε και εξέδιδε τα θύματά του

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 88



Ένας 42χρονος άνδρας με το παρατσούκλι ο «Κοντός» κρυβόταν πίσω από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών.

Είναι ο άνθρωπος που σύμφωνα με το ένταλμα, τουλάχιστον από το 2016, προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, ανάμεσά τους και τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες ήταν με κακά οικονομικά ή σε άλλη ευάλωτη θέση και αφού ανέπτυσσε μαζί τους αρχικά φιλική σχέση και σε κάποιες περιπτώσεις της δάνειζε και χρήματα στη συνέχεια, απαιτούσε τα λεφτά πίσω και ακόμα και με απειλές, και σωματική ή ψυχολογική βία τις εξανάγκαζε να κάνουν ερωτικά ραντεβού.

Αποκλειστικά στο Live News θα μιλήσει μια κοπέλα που μπλέχτηκε στα σκοτεινά κυκλώματα σε ηλικία μόλις 16 χρονών, όπως θα πει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Ξεκίνησε όταν ήμουνα 16 χρόνων, όταν είχα πάει και είχα βρει από μία αγγελία ένα υποκατάστημα ρούχων στην Γλυφάδα.

Eίχα κάνει κανονικά τα χαρτιά μου για ένσημα ανηλίκου.

Aπό εκεί γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο.

Έκατσα τρείς μήνες στο υποκατάστημα ρούχων, αυτός δεν πήγαινε καθόλου καλά οικονομικά.

Του ζήτησα κάποια χρήματα να μου δώσει γιατί ήθελα να πληρώσω τα ενοίκια γιατί θα μου κάναν έξωση», δήλωσε και συνέχισε: «Ανακάλυψα από μια κοπέλα η οποία είχε σχέση τότε μαζί της και μου δήλωσε ότι «ρε συ ξέρεις κάτι, ξέρεις ότι ο τάδε κάνει αυτή την δουλειά;», ότι βγάζει κορίτσια σε ραντεβού, και μίλησα μαζί του και μου λέει ότι ‘ναι όντως είμαι αυτό το πράγμα’».

Τα ραντεβού γίνονταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια στην Αττική, όπου σε αρκετές περιπτώσεις τις μετέφερε ο ίδιος.

Τις υποχρέωνε με τη χρήση βίας να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ιδίως κοκαΐνης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ασκώντας σωματική βία, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των θυμάτων του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Ξεκίνησε πολύ άσχημα όλο αυτό, με απειλές.

Κάναμε μία συνάντηση η οποία δεν κατέληξε πολύ ωραία, τύπου να σηκώνε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies